icon

Tankovanie s asistenciou

Včera o 15:31

Ahojte dievčatá, mám možno takú čudnú otázku. Na jednej značke benzíniek býva asistent, ktorý vám ochotne natankuje, samozrejme popritom ponúkne vodu do ostrekovačov alebo niečo podobné. Ak túto jeho službu vyuzivate, dávate mu tringelt? Pretože ja som schopná si natankovať sama, pomoc nepotrebujem a pri štyroch deťoch sa snažím šetriť, tak sa mi zdá táto služba pre mňa zbytočná. Alebo je to zamestnanec benzínky (býva oblečený v bunde s jej nazvom) ochotne vám pomôže a neočakáva tringelt? Ako to je? Ako fungujete vy, keď potrebujete natankovať, využijete túto službu? A dávate nejaké drobné alebo nie?
Ďakujem za odpovede

Strana
z2
michellia
Dnes o 07:54

Ja velmi malo tankujem na tej benzinke, ale kedz uz, tak vacsinou sama. Pekne podakujem a poviem, ze mi nemusi pomahat. Tringelt som mu ale nedavala, ak mi natankoval. Dokonca sa mi stalo parkrat, ze ani nebol pri mojom aute, ked som odchadzala. Obsluhoval inde. Tringelt tam davam, ked mi dofukuju pneumatiky 😉

zuzubb007
Dnes o 08:01

Normálne povieš ďakujem natankujem si sama a všetok problém vyriešený, mne môžu ponúkať čo chcú ja mám na takéto veci doslova nervy

prasiatko30
Dnes o 08:13

U nas je tankovanie personalom v podstate standard, dokonca je to vlastne dodrziavanie bezpecnostnych opatreni. Podla pravidiel, ak sa snazis natankovat sama a je tam obsluha tak ta mozu aj pokutovat. Plati sa to co sa natankuje a nenechavam tringelt, je to ich pracovna napln. Radsej chodim na taketo benzinky s obsluhou ako na take kde sa im ani neraci vyliezt

anonym_30df56
Dnes o 09:44

Raz nám volala pani, že nestihla let kvôli tomu, že jej obsluha natankovala benzín do dieselového motora a auto jej už viac nešlo. Či je to pravda už sa nedozvieme, každopádne ja mám aj tak problém dôverovať cudziemu človeku a natankujem si sama.

magdalienka11
Dnes o 10:59

@anonym_autor tankujem si sama a službu slušne odmietnem. Keby som využila, dala by som tringelt.

Strana
z2