icon

Testy na vodičák

15. sep 2025

dobrý večer, má niekto tieto testy? Čítam že toto je jediná stránka ktorá ich má kompletné. Vraj na stránke minv sk, chýba cez 88 otázok pre skupinu B a niektoré nie sú podľa platnej legislatívy.

autor
15. sep 2025

.

anavixy
15. sep 2025

Ano, ja mam aj knihu a ucila som sa len z ich otazok, test na skuskach 100%, nikde som inu otazku nez take co boli aj u nich nenasla (myslim pocas ucenia, samozrejme som si skusala testy aj na minv aj inde), aj v autoskole sme robili skusobne testy od nich. Za mna je skvele ze ai das vyhodnotit test a vypise ti nie len chyby ale ukaze ti aj cele odseky textu kde vidis ako to malo byt spravne a preco.
Vies si bud kupit knihu, alebo sa zaregistruj na ich stranke a za par eur mozes testovat donemoty, zopar testov tusim 10 maju aj zdarma bez registracie.

autor
15. sep 2025
@anavixy

Ano, ja mam aj knihu a ucila som sa len z ich otazok, test na skuskach 100%, nikde som inu otazku nez take co boli aj u nich nenasla (myslim pocas ucenia, samozrejme som si skusala testy aj na minv aj inde), aj v autoskole sme robili skusobne testy od nich. Za mna je skvele ze ai das vyhodnotit test a vypise ti nie len chyby ale ukaze ti aj cele odseky textu kde vidis ako to malo byt spravne a preco.
Vies si bud kupit knihu, alebo sa zaregistruj na ich stranke a za par eur mozes testovat donemoty, zopar testov tusim 10 maju aj zdarma bez registracie.

@anavixy Napíšem Vám správu

autor
15. sep 2025
@anavixy

@anavixy Ktorý rok, ste absolvovala vodičský kurz? 🙂

anavixy
15. sep 2025
@anonym_autor

@anavixy Ktorý rok, ste absolvovala vodičský kurz? 🙂

@anonym_autor minulý 2024 🙂

ika02
15. sep 2025

Ahoj, syn tvrdí, že najlepšia je apka Autoškola.