Vodičský preukaz po 45. narodeninách
Prosím vás,robili ste niekto vodičský preukaz po 45ke?
Potrebujem kvôli práci ale mám strach že to nezvládnem,vo štvrtok začína kurz.musim sa rýchlo rozhodnúť
@anonym_autor nevyskusas, nevies. Ak sa jedna o pracu, nie je nad cim premyslat. Drzim palce.
Áno, keď som menila prácu, bolo nás tam viac po 40
Dcéra mala v kurze spolužiačku 50+, urobila na 1.x
Naber odvahu a do toho, držím palce.
Ahoj, všetko sa učí ťažšie vo vyššom veku, ale určite zvládneš. Ak by si pred koncom výcviku videla, že robíš chyby a samostatne (bez zásahov inštruktora) nedokážeš jazdiť aspoň 30-40 minút, doplať si jazdy navyše. Držím prsty!
Mám obavu hlavne z cvičiska.🤔
Určite si ho urob, zíde sa.ti nielen kvôli práci.
Ja som mala 37r. ked som isla robiť vodičák a veru bolo tam viac ludi aj starších. Smelo do toho.
Ja som mala 37r. ked som isla robiť vodičák a veru bolo tam viac ludi aj starších. Smelo do toho.
@stankadu ja sa bojím na cvičisko,hlavne cúvanie
@anonym_autor mala som 43
@stankadu ja sa bojím na cvičisko,hlavne cúvanie
@anonym_autor cvicisko bolo pre mna ľahšie ako jazdy v premávke. cviciska sa neboj. pracuješ len so spojkou. ked ti inštruktor povie presne pokyny co kedy robit a kam sa kedy pozerať, das to.
@anonym_autor cvicisko bolo pre mna ľahšie ako jazdy v premávke. cviciska sa neboj. pracuješ len so spojkou. ked ti inštruktor povie presne pokyny co kedy robit a kam sa kedy pozerať, das to.
@zmrzlinka8 na cvičisku sa cúva aj po medzi kužele či len do parkuje do garáže?
@anonym_autor ja som sa bala celkovo, ale odhodlala som sa a ako mi prišiel vodicský stale jazdím. Je to super. To dáš. Ved preto sa to učime, aby sme to zvládli. A instruktor ti bude hovoriť čo a ako.
@stankadu jazdím na štvorkolke po poľnej ceste aj na kosačke,tak manžel sa smeje že základy už mám..😁len premávka,to už bude o inom🤔
@anonym_autor ahoj, ideš z "garáže" a začínaš zľava slalom dopredu, potom cúvaš do kolmého státia, následne do pozĺžneho státia a nakoniec do "garáže" (len z kužeľov je samozrejme všetko). Nestresuj, pre ľudí, ktorí majú s tým problém, existujú jednoduché pomôcky, ako sa to ľahko naučiť.
@anonym_autor len sa parkuje do garáže.
pomedzi kužele len dopredu. neboj sa. auto je obrovská pomoc a sloboda a ľutujem len, že som sa neodhodlala skor. a to som mala panicky strach. naucis sa iba a len jazdenim. ja som potrebovala po vodicaku este kondičné jazdy, vela. a v inej autoškole s inym instruktorom. som šťastná, ze som prekonala samu seba.
Neje lepšie ísť v teplejšom období na kurz pre začiatočníkov?
Neje lepšie ísť v teplejšom období na kurz pre začiatočníkov?
@anonym_autor veď v aute máš kúrenie, väčšinou aj vyhrievané sedadlá, volant.... ak Ti bude zima zakúriš. Ak sa bojíš snehu, asi zbytočne, posledné roky aj Tí, ktorí idú naschvál v zime, aby vyskúšali sneh, ľad ani im jazda nevyjde tak, aby zažili zasneženú cestu.
@anonym_autor veď v aute máš kúrenie, väčšinou aj vyhrievané sedadlá, volant.... ak Ti bude zima zakúriš. Ak sa bojíš snehu, asi zbytočne, posledné roky aj Tí, ktorí idú naschvál v zime, aby vyskúšali sneh, ľad ani im jazda nevyjde tak, aby zažili zasneženú cestu.
@ika02 prihlásila som sa, dúfam že to zvládnem 🙏

Ja nie, manžel po 40, kolega po 50. Zvládli to, neboj.