Výber najlepšieho vozidla - Cupra Formentor, DS7 alebo Peugeot 3008
Dobrý deň, skôr diskusia pre pánov, ale dámy ak sa vyznáte rada si vypočujem aj vaše skúsenosti. Hľadáme s manželom vyššie auto. Máme troch favoritov:
1. Cupra formentor rok 2022, cca 76tisic km, 2.0TSI 140kw (za mňa najlepšie z výberu čo sa týka motorizácie, ale žiaľ najmenšie a v testoch vraveli že je nízky posed ako v hatchbacku)
2. DS7 rok 2023, cca 55tisic km, 1.6 133kw ( za mňa dosť neznáma, výzorovo krásne ale vôbec nepoznám spoľahlivosť)
3. Peugeot 3008 rok 2025, predvádzacie vozidlo, 1.2 100kw
Všetko krásne auta, ale tych dvoch francúzskych sa obávam, keďze väčšina vraví, že francúzske auta nie, ale predsa je ich toľko na cestách a majú spokojných klientov. Máte nejaké skúsenosti s nimi? Ďakujem za vaše názory a želám pekný víkend.
Peugeot mam uz by som to auto v zivote nekúpila. Za mna Cupra aj plánujem kúpu budúci rok
A čo taká Toyota RAV4 alebo Mazda? Cupra je krásna, ale mne príde skôr taká imidzovka 😀 Toyota aj Mazda sú z tých motoricky spoľahlivejšich tiež
@13uzivatelka11 osobne by som išla do rav4, ale toyota a mazda mu pridu obycajne interierom, za mna sú úplne v pohode a páčia sa mi… ale ma to byť preňho auto a hľadá niečo čo nie je bežné na ceste🙈
Peugeot mam uz by som to auto v zivote nekúpila. Za mna Cupra aj plánujem kúpu budúci rok
@ariannazara môžem sa opýtať aký peugeot? a prečo už nie?
@13uzivatelka11 osobne by som išla do rav4, ale toyota a mazda mu pridu obycajne interierom, za mna sú úplne v pohode a páčia sa mi… ale ma to byť preňho auto a hľadá niečo čo nie je bežné na ceste🙈
@anonym_autor tak potom nechápem prečo rozmýšľate o peugote 😀 veď tie sú všade.. a tak radšej bežnejšie auto ale spoľahlivé.. a aj cupry vidím často 😀 nezvyčajné u nás je zatiaľ čínske byd.. veľké auto s plnou výbavou. Ale to neznie tak luxusne ako cupra..
@anonym_autor pozri toto video,je v nemcine,ale mozno si spravis obraz.
Napis rozpocet,z uvedenych troch,by som ja osobne nechcel nic...
Ja som to ukázala mužovi, povedal že ani jeden. Pri vyššom rozpočte Mercedes pri nižšom nejakého ázijca
Ja som to ukázala mužovi, povedal že ani jeden. Pri vyššom rozpočte Mercedes pri nižšom nejakého ázijca
@anonym_46363e do Mercedesu už tiež dávajú motor Peugeot 🤷♀️
tak rozhodne radsej toyotu ako peugeot
napis rozpocet da sa lepsie poradit
@anonym_46363e do Mercedesu už tiež dávajú motor Peugeot 🤷♀️
@13uzivatelka11 ale nie všetky
@anonym_46363e prikláňam sa k tejto odpovedi. Mala som kamoša automechanika tak niečo málo som od neho pochytila.
@anonym_autor tak potom nechápem prečo rozmýšľate o peugote 😀 veď tie sú všade.. a tak radšej bežnejšie auto ale spoľahlivé.. a aj cupry vidím často 😀 nezvyčajné u nás je zatiaľ čínske byd.. veľké auto s plnou výbavou. Ale to neznie tak luxusne ako cupra..
@13uzivatelka11 praveže ta nová 3008 tu nie je, ani cupry tu nevidim, a ked tak velmi malo… sama skoda, kia a huynadi tu v okoli… a hladame do 30tisic.. a tiez som nazoru ze lepsia spolahlivost ako nezvycajnost, ale pan potrebuje nieco extra🙄🤦🏻♀️
@13uzivatelka11 praveže ta nová 3008 tu nie je, ani cupry tu nevidim, a ked tak velmi malo… sama skoda, kia a huynadi tu v okoli… a hladame do 30tisic.. a tiez som nazoru ze lepsia spolahlivost ako nezvycajnost, ale pan potrebuje nieco extra🙄🤦🏻♀️
@anonym_autor no nie je ešte, lebo je nová. 😅 Alebo preto že Peugeot nestojí za tých 30,000 podľa mňa 😅 jaj tak neviem odkiaľ si ale v Bratislave a okolí cupru vidím často 🙂 ale aj si to všímam ako spolujazdec, obzerám auta a cupra sa mi páči, takže si všimnem.
Alebo čo napríklad Volvo? To je vraj dobre spoľahlivé auto a tie vidím malo
@anonym_autor no nie je ešte, lebo je nová. 😅 Alebo preto že Peugeot nestojí za tých 30,000 podľa mňa 😅 jaj tak neviem odkiaľ si ale v Bratislave a okolí cupru vidím často 🙂 ale aj si to všímam ako spolujazdec, obzerám auta a cupra sa mi páči, takže si všimnem.
@13uzivatelka11 V Bratislave nebývam a tu v okolí ich vidím málo a som už zaťažená si myslím lebo vidím už také značky a autá že doteraz som si ich nevšímala… A od volva ma odhovára otec🙈
@13uzivatelka11 V Bratislave nebývam a tu v okolí ich vidím málo a som už zaťažená si myslím lebo vidím už také značky a autá že doteraz som si ich nevšímala… A od volva ma odhovára otec🙈
@anonym_autor hej my tiež stretávame všade mazdu, odkedy sme ju kúpili a predtým nejako vôbec 😀 aj keď sme už ju plánovali kúpiť niekoľko mesiacov a hľadali sme ju či ju niekde uvidíme ako naživo vyzerá a nič.. a teraz vidím každý deň nasu krásnu cx-5 😀 minule sme dokonca do jednej chceli omylom nastúpiť, lebo sme stáli hneď vedľa, len sa mi nezdalo že má farebné elektróny 😀
@anonym_autor hej my tiež stretávame všade mazdu, odkedy sme ju kúpili a predtým nejako vôbec 😀 aj keď sme už ju plánovali kúpiť niekoľko mesiacov a hľadali sme ju či ju niekde uvidíme ako naživo vyzerá a nič.. a teraz vidím každý deň nasu krásnu cx-5 😀 minule sme dokonca do jednej chceli omylom nastúpiť, lebo sme stáli hneď vedľa, len sa mi nezdalo že má farebné elektróny 😀
@13uzivatelka11 tu sem tam stretnem… Ale podobná situácia sa mi stala ako vám mala som požičané auto od manžela a išla som z obchodu a pozerám prečo máme strieborné elektróny, keď máme čierne otváram kľúčom auto a zrazu sa pípanie neozve o 3 miesta ďalej😂😂😂 Ale úprimne pred 3 rokmi som ešte ani jedno také auto nevidela aké ma a zrazu ho stretávam všade, vravím som zaujtá aj keď insignia je bežné auto, ale aspoň mi ostane normálne🤣 ale stále sa neviem zmieriť s jeho výberom, išiel dnes pozrieť tú ds7, tak čakám telefón a dúfam že sa mu nepáči🤣🙈
@anonym_autor a to je na tom to krásne. Za mňa vrchol gýču sú typy aút Peugeot, Hyundai a pod. vyčančané kraviny. Najkrajšie autá na trhu sú za mňa mazdy. Tie nové cx60 alebo cx80 to sú elegantné krásne autá
Nie som muz, nevyznam sa, len pri tej Cupre mi napadlo, ze syn mal chvilu ako sluzobne a stazoval sa na vysoku spotrebu. Po case mu ponukli Skodu a spotreba ovela nizsia.
Ďakujem všetkým za čas napísať. Pekný večer.
Za mňa Peugeot 3008. Pred mesiacom sme si kúpili aj my. Choď si vyskúšať. Zamiluješ sa. To vnútro nemá chybu.
Za mňa Peugeot 3008. Pred mesiacom sme si kúpili aj my. Choď si vyskúšať. Zamiluješ sa. To vnútro nemá chybu.
@zitulina mne sa dizajnom paci, tie francuzske auta su dizajnom pekne, ine a nezvycajne aj ked sa mi pacia aj nemecke ci japonske dizajnom… skor mi islo o tu spolahlivost lebo chvalia si ludia skor japonske auta, lebo uz ani nemecke nie je to co byvalo a francuzske zrovna dobru povest nemaju… manzel ide vyskusat vsetky a snad si vyberie dobre, a bude dlho bez problemov sluzit auto… prajem vam vela stastnych km a hlavne nech sluzi auticko☺️
@zitulina mne sa dizajnom paci, tie francuzske auta su dizajnom pekne, ine a nezvycajne aj ked sa mi pacia aj nemecke ci japonske dizajnom… skor mi islo o tu spolahlivost lebo chvalia si ludia skor japonske auta, lebo uz ani nemecke nie je to co byvalo a francuzske zrovna dobru povest nemaju… manzel ide vyskusat vsetky a snad si vyberie dobre, a bude dlho bez problemov sluzit auto… prajem vam vela stastnych km a hlavne nech sluzi auticko☺️
@anonym_autor Ďakujem pekne 😊
Aj nám išlo o spolahlivosť, mali sme starí peugeot 20 r.pekne slúžil, pritom sme mali škodu superb 11 r.a skoro každý mesiac sa nám pokazilo.
Pred 4 rokmy sme si kúpili peugeot 208 ani raz sme nemali žiadný problém, lenže teraz sme už potrebovali velké auto tak sme sa rozhodli kúpiť SUV. Boli sme si vyskúšať Kiu sportage Hyunday tusson no a peugeot 3008- no to bola láska na prvý pohľad 😊.
Aj tie japonské sú veľmi krásne ale či sú spoľahlivé?
Človek nemôže vedieť dopredu aké chyby bude mať to auto.
Prajem Vám k tomu veľa šťastia 😊
Mám Peugeot 5008 a je to najlepšie auto čo som doteraz mala, a to som mala WW, Volvo , Opel a aj Citroen . Momentálne mám ešte Toyotu Proace Verso a tiež oK.
@anonym_autor Ďakujem pekne 😊
Aj nám išlo o spolahlivosť, mali sme starí peugeot 20 r.pekne slúžil, pritom sme mali škodu superb 11 r.a skoro každý mesiac sa nám pokazilo.
Pred 4 rokmy sme si kúpili peugeot 208 ani raz sme nemali žiadný problém, lenže teraz sme už potrebovali velké auto tak sme sa rozhodli kúpiť SUV. Boli sme si vyskúšať Kiu sportage Hyunday tusson no a peugeot 3008- no to bola láska na prvý pohľad 😊.
Aj tie japonské sú veľmi krásne ale či sú spoľahlivé?
Človek nemôže vedieť dopredu aké chyby bude mať to auto.
Prajem Vám k tomu veľa šťastia 😊
@zitulina vravím ani skodovka nie je to co byvalo, kolega kupil novy kodiaq v zime a momentalne je auto na reklamacii lebo mu odisla prevodovka… znamy mi povedal ze mam si vybrat co sa mi paci lebo vsetko je na jedno kopyto a ze sa mam modlit aby mi vydrzalo co najdlhsie, tak som mu pekne podakovala za taku radu…. Takze dakujem za vas komentar🙏🏼
Mám Peugeot 5008 a je to najlepšie auto čo som doteraz mala, a to som mala WW, Volvo , Opel a aj Citroen . Momentálne mám ešte Toyotu Proace Verso a tiež oK.
@subartic ďakujem za komentar🙏🏼
Mne sa pacia vsetky. Ale motoricky nemam skusenost, mali sme pozicane vsetky a boli v pohode. My sa chystame buduci rok kupit Cupru ale este sme sa nezhodli ze ktory model 😁

A čo taká Toyota RAV4 alebo Mazda? Cupra je krásna, ale mne príde skôr taká imidzovka 😀 Toyota aj Mazda sú z tých motoricky spoľahlivejšich tiež