icon

Aká kniha vám zmenila život?

22. nov 2023

Stalo sa vám uz, že vám kniha zmenila pohľad na zivot, vzťah k blízkym, pozitívne namotivovala? Mam trochu voľného času, potrebujem životný impulz, preto by som vás chcela poprosiť a nejaký knižný typ. Na žánri nezáleží. ďakujem

Strana
z2
queen_mary
23. nov 2023

@thami ako ti alchymista zmenil zivot?

temperity
23. nov 2023

@diaszoky urcite, neolutujes.

isis234
23. nov 2023

@temperity to písal O. Slavko Barbariš? Pôjdem si ju kúpiť, Sú vešmi dobré recenzie na www. kumran.sk... ale v každom kníhkupectve je iná je iná cena

isis234
23. nov 2023

...veľmi.... nie vešmi

luccija
23. nov 2023

@simca06022011 tá prvá kniha je topka

simca06022011
23. nov 2023

@luccija ano hlavne ta.. :D to som jednym dychom citala a bola uzasna, este aj poznamky som si do nej robila :D

laskonka80
23. nov 2023

Jaroslav Lachký-Základy cirkadiánnej biológie/ak chcete vedieť ako telo človeka naozaj funguje, že diéty, zázračné doplnky,... sú vyhodením peňazí ak človek nevie čo je naozaj podstatné a na čo sa zamerať/. Je to biohacking ale prepracovaný do detailov

mamatroch
23. nov 2023

1. Dostante nas odtialto

2. Stala som pri brane neba a pekla

3. Ked zakvitne rumovisko (no tu uz asi len cez antikvariat... Ja som ju citala este v puberte prvykrat a odvtedy este asi 4x, vzdy nanovo ma v roznych obdobiach mojho zivota uchvatil optimizmus hlavnej hrdinky - kniha je podla skutocnosti).

temperity
24. nov 2023
isis234
24. nov 2023

@temperity vďaka🍀

isis234
24. nov 2023

@temperity ..... Buď pripravený, lebo nevieš ani dňa ani hodiny, kedy Pán príde, aby naposledy varoval ľudstvo pred súdom nad svetom a Cirkvou. Bdej, modli sa a konaj pokánie. Buď pripravený. .. toto je iv Biblii písané. Všetko smeruje k tomu...čas sa kráti.

Strana
z2