Aké knihy čítate?
Ahojte, zaujíma ma aké knihy čítate ? Ja mám najradšej psycho thrillery, knihy s poriadnymi zapletkami 🙂 ak máte nejaký tip budem rada za rady na dobre knihy 🙂
Na poslednú knihu,čo som čítala ,som aj pozabudla.Delia Owens Kde raky spievajú.Precitala som stovky kníh,ale táto bude určite v top 5.Vynikajuca,žánrovo romantika,dráma ,krimy v jednom +krasne opisy prírody.Odporuram
Mna celkom chytili knihy od Zdenky svabekovej
Ezo literatúra.. A literatúra o sexualite
Mala poznamka pre odporkyne "vymyslenych pribehov": Zlocin a trest je vymysleny pribeh. Illiada je vymysleny pribeh. Hamlet je vymysleny pribeh. 1984 je vymysleny pribeh. V podstate takmer vsetky principialne diela svetovej literatury su vymyslene pribehy.
mam najradsej pribehy zo zivota, ale nie zivotopisne, taka ta sucasna beletria by som to nazvala.
vela som citala krimi, hltala som to, a potom sa ma kamoska spytala na knihu ktoru som nedavno predtym docitala, ze aka bola, a mne sa zacali pliect vsetky tie krimi, tak som si to zrusila, ze nemozem jednu za druhou.
teraz som mala z kniznice Homo asapiens, bolo to celkom fajn. taka oddychovka, ale blizka realnemu zivotu (workoholik - iba teraz tento projekt dokoncim a potom uz bude dobre, haha)
@nikoletta1712 ja mám strašne rada.."takéto skutočné príbehy...hodíš tu z nich zopár ???
@vitez Mengeleho dievča, Sestrin sľub, Spovede Borgiovcov, Znásilnený,Nemusíš prosiť, Vatikánska princezná, ZeroZeroZero, Gomora, Islamské dievča, Papillon, Nesmieš povedať, Hviezda nad arabským slnkom, Nehanebnica, My deti zo stanice ZOO,….Všetky sú skutočné príbehy…Tersz čítam Katarínu Aragónsku-je to historické dielo, ale skutočné a vynikajúce🙂…
@nikoletta1712 vďakaaaa 😏
Ja som nedávno dočítala knihu od Michala Drienika a volá sa "Ako pochopiť a zmeniť vzťahy". Dosť nám s manželom dala do nášho partnerského vzťahu 🙂

@mimca77 Dievča so siedmimi menami si určite prečítam!!👍🏻Ďakujem za tip🙂