icon

Aké knihy čítate?

dani138
16. aug 2022

Ahojte, zaujíma ma aké knihy čítate ? Ja mám najradšej psycho thrillery, knihy s poriadnymi zapletkami 🙂 ak máte nejaký tip budem rada za rady na dobre knihy 🙂

Strana
z2
nikoletta1712
16. aug 2022

@mimca77 Dievča so siedmimi menami si určite prečítam!!👍🏻Ďakujem za tip🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
kormino
16. aug 2022

Na poslednú knihu,čo som čítala ,som aj pozabudla.Delia Owens Kde raky spievajú.Precitala som stovky kníh,ale táto bude určite v top 5.Vynikajuca,žánrovo romantika,dráma ,krimy v jednom +krasne opisy prírody.Odporuram

fiirsttiime
16. aug 2022

Mna celkom chytili knihy od Zdenky svabekovej

sisaka
16. aug 2022

@mimca77 máme rovnaký pohľad na knihy 😉 a aj napriklad na tú Vzdelanú sa zhodnem s tvojim názorom. Jej príbeh je silný, ale spracovanie nič-moc.

sszuzu8
16. aug 2022

Ezo literatúra.. A literatúra o sexualite

ivka225
16. aug 2022

Mala poznamka pre odporkyne "vymyslenych pribehov": Zlocin a trest je vymysleny pribeh. Illiada je vymysleny pribeh. Hamlet je vymysleny pribeh. 1984 je vymysleny pribeh. V podstate takmer vsetky principialne diela svetovej literatury su vymyslene pribehy.

111blanka
17. aug 2022

@dani138 Italske jednohubky 🙂

hviera81
30. aug 2022

mam najradsej pribehy zo zivota, ale nie zivotopisne, taka ta sucasna beletria by som to nazvala.
vela som citala krimi, hltala som to, a potom sa ma kamoska spytala na knihu ktoru som nedavno predtym docitala, ze aka bola, a mne sa zacali pliect vsetky tie krimi, tak som si to zrusila, ze nemozem jednu za druhou.
teraz som mala z kniznice Homo asapiens, bolo to celkom fajn. taka oddychovka, ale blizka realnemu zivotu (workoholik - iba teraz tento projekt dokoncim a potom uz bude dobre, haha)

vitez
2. sep 2022

@nikoletta1712 ja mám strašne rada.."takéto skutočné príbehy...hodíš tu z nich zopár ???

nikoletta1712
2. sep 2022

@vitez Mengeleho dievča, Sestrin sľub, Spovede Borgiovcov, Znásilnený,Nemusíš prosiť, Vatikánska princezná, ZeroZeroZero, Gomora, Islamské dievča, Papillon, Nesmieš povedať, Hviezda nad arabským slnkom, Nehanebnica, My deti zo stanice ZOO,….Všetky sú skutočné príbehy…Tersz čítam Katarínu Aragónsku-je to historické dielo, ale skutočné a vynikajúce🙂…

8eva8
2. sep 2022

@dani138 ja milujem kathy reichs

vitez
3. sep 2022

@nikoletta1712 vďakaaaa 😏

888elizabeth
12. apr 2024

Ja som nedávno dočítala knihu od Michala Drienika a volá sa "Ako pochopiť a zmeniť vzťahy". Dosť nám s manželom dala do nášho partnerského vzťahu 🙂

Strana
z2