Aké knihy odporúčate fanúšikom Dominika Dána?
Ahojte,
akú dobrú knihu by ste odporučili ako dar pre človeka, ktorý obľubuje tvorbu Dominika Dána? (okrem DD samozrejme, ktoré všetky má). Hľadám niečo s podobným námetom/štýlom.
Ďakujem.
Peter Sloser, Jozef Karika
Václav Neuer, Michael Connelly, Tim Weaver
ROMAN HORNAK, KATARINA HOLETZOVA, VITA JAMBOROVA, BERNARD MINIER, CAMILA LACKBERG, VACLAV NEUER,
Keď môže byť aj zahranicky určite Chris Carter 🙂
michaela connelly... ale myslim ze napr. zo svetovych aj Jo Nesbo a Stieg Larson (Milenium trilogia) by do toho celkom spadali, nie? :D
Mne sa páčil Marko Thelen Tupilak. Chystám sa už dlhšie na Roberta Bryndzu na ktorého som chváli počula
Prípadne aj nejaké diela podobné knihám Juraja Červenáka…
@tecila bryndza je výborný,trošku lepšia je za mňa séria s Kate Marshall,ako s erikou, ale v podstate výborné všetky.
@anonym_autor môj manžel je veľký fanúšik Dana, číta ešte Kozmona, Neuera, výborné sú série od Patrícia gibney, Lisa regan, Angela marsons, arlidge, Chris Carter, Helen fields,ale to sú všetko série. Výborný je aj Stručovský, Franck thilliez, karika V tieni mafie a Na smrť, ale tieto nové už nie. Manžel včera dočítal Pád a bol sklamaný. Prípadne ešte Satu Ramo je vynikajúci. Pozri do mojich albumov a knihami, všetky krimi boli výborné
Jo Nesbo je za mňa napr veľmi nudný.
@tecila bryndza je výborný,trošku lepšia je za mňa séria s Kate Marshall,ako s erikou, ale v podstate výborné všetky.
@anonym_autor môj manžel je veľký fanúšik Dana, číta ešte Kozmona, Neuera, výborné sú série od Patrícia gibney, Lisa regan, Angela marsons, arlidge, Chris Carter, Helen fields,ale to sú všetko série. Výborný je aj Stručovský, Franck thilliez, karika V tieni mafie a Na smrť, ale tieto nové už nie. Manžel včera dočítal Pád a bol sklamaný. Prípadne ešte Satu Ramo je vynikajúci. Pozri do mojich albumov a knihami, všetky krimi boli výborné
Jo Nesbo je za mňa napr veľmi nudný.
@avanka Jeej to je kopec odporúčaní, ďakujem, určite popozerám.
o pár dní vyjde novinka od Dána

Prípadne aj nejaké diela podobné knihám Juraja Červenáka…