icon

Ako úspešne predávať knihy na Facebooku?

6. jún 2025

Ahoj, dari sa vam popredat knihy na FB? Ak ano, zozdielajte predajne typy a skupiny a aj ako dlho trva, kym sa kniha preda.
Ja som daco postla, ale nevidim odozvu. Tak co to ma vobec zmysel.

janai1
6. jún 2025

Najlepšie sa mi predávali knihy na "tu zakazanom bazáre"

ana_s
6. jún 2025

Skús cez knihobota. Ja som cez ich predala knihy dva krát a vždy som bola veľmi spokojná.

veklipo
6. jún 2025

Ja kazdy mesiac kupujem 2-3 knihy. Ale nikdy by mi nenapadlo kupovať ich na FB.
Ja musím ist do kníhkupectva, prechádzať sa, knihy “ovoňať”, ohmatať.
Takže ako stály zákazník Ti poviem, ze z tohoto asi nebude business.

autor
6. jún 2025
@veklipo

Ja kazdy mesiac kupujem 2-3 knihy. Ale nikdy by mi nenapadlo kupovať ich na FB.
Ja musím ist do kníhkupectva, prechádzať sa, knihy “ovoňať”, ohmatať.
Takže ako stály zákazník Ti poviem, ze z tohoto asi nebude business.

@veklipo Ano, rozumiem. Len je tak vela skupin na predaj a stovky ludi tam postuju. Tak reku, ci to aj niekto kupuje.

esther100
6. jún 2025

Ono dosť záleží,že aké knihy predávaš

rozculena
6. jún 2025

ja som predávala LP aj knihy,neboli to bohvieaké zárobky.....už neviem,ako sa tá skupina volala bohužiaľ

izabela181
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
7. jún 2025
@janai1

Najlepšie sa mi predávali knihy na "tu zakazanom bazáre"

@janai1 tam sa vsetko predava najlahsie a tu z toho de niekoho asi roztrhnut 😃

bubuzu
7. jún 2025

FB je vtipný. Ja som chcela knihy darovať, na každú jednu sa mi niekto v komentári ozval, že si ju zoberie. A to je všetko. Odvtedy už prešlo pol roka a nikto nič. Asi myslia, že teraz si telepaticky domyslim, kde bývajú a donesiem im ju, alebo čo.

muchotrafka298
7. jún 2025

Kolegyna predava knihy len cez FB, preda vzdy vsetko skoro hned. Kedze isla posta hore, tak nevie, jak popreda za vyssie postovne.

sense
7. jún 2025

Záleží od knihy, aj od ceny.... Inzerátov je veľa, nie každá kniha zaujme...plus keď máš cenu o euro dve menej ako v obchode a priratas si k tomu poštovné, tak sa oplatí kúpiť tu knihu novú, lebo máš istotu že ju aj naozaj budeš mať.
Ale minule som si tak kúpila 10knih za 50. Týpek bol rád že sa kníh zbaví tak mi ich aj doviezol býval cca 40km do mňa.

kuggis
7. jún 2025

Ja som predala knihy cez knihobot, najprv som sa bála, že ako to bude fungovať z ich strany ale bola som veľmi spokojná.A hlavne knihy pošleš a už sa nestaráš, už prídu len peniažky, ja som predala pár vzácnych kúskov, tak som na Tom celkom slušne získala.

heln
7. jún 2025

ja predavam a kupujem knihy cez aplikaciu, ktora sa tu nemoze menovat. na fb som vo viacerych skupinach, kde sa denno denne riesia podvody, uz z toho dovodu velmi knihy cez fb kupovat nechcem. a nebavi ma dohadovat sa na poste a postovnom.

heln
7. jún 2025

tiez velmi zavisi o ake knihy sa jedna. ja napriklad hladam sci-fi, niektore starsie vydania roznych knih, ktore su prakticky nezohnatelne, alebo niektore nove, lebo chcem kupit lacnejsie.

luccija
7. jún 2025

Cez FB v miestnej skupine, ale predávala som detské knihy aj bazos je fajn

pralinka86
Odpoveď bola odstránená
majka2959
17. júl 2025

@anonym_autor Dá sa aj tu na bazáre MK alebo aj v súkromnej skupine Knihy: predám - kúpim.