Akú dobrú detektívku ste v poslednej dobe čítali?
Najlepšie nie prvoplánové, aby nebolo hneď od začiatku jasne kto je vrah, nieco čo vtiahne do deja a aby tam nebolo extraveľa krvi 😅. Nejaký napinak 🤣 dakujem za tipy ☕️
Fitzek a Kepler su pani, zo slovenskych ja mozem Kozmona
Mna bavi Jorn Lier Horst a Jo Nesbo🙂 vsetky ich knihy ma uplne vtiahli..
Uz spominani Jo Nesbo, Lars Kepler, Jørn Lier Horst ale aj Stieg Larsson, Camilla Läckberg je super a naposledy som citala od Chris Carter Nočný lovec, tam ale boli vrazdy dost brutalne ale cele sa mi to velmi pacilo, dobre sa to citalo a hodny kus knihy citatel netusi, kto je vrah.
Dakujem za typy a dáte aj typ na konkrétnu knihu? Vidím že autori maju cele série
@hruska91 Jo Nesbo kolekcia s vysetrovatelom Harrym Holem je skvela cela Netopierí muž, Šváby, Zrada, Bohyňa pomsty, Diablova hviezda, Spasiteľ, Snehuliak, Pancierové srdce, Prízraky, Polícia, a este ma napadol Jussi Adler Olsen s vysetrovatelom Carlom Morckom - Žena v klietke, Marco, Zabijaci, Selfies, a este som nedavno citala od Soren Sveistrup - Gaštanko (tiez to bolo trosku brutalnejsie), a od Camilly Läckberg knihy s vysetrovatelom Patrikom Hedströmom - Anjeličkárka, Bosorka, Kazateľ, Krotiteľ, Morská panna

@hruska91 Knihy od Larsa Keplera su uzasne, mne sa velmi pacila aj Policia od Jo Nesbo 🙂 pripadne taky Fitzek. To su moji oblubeni krimi autori, niekedy sa az bojim zaspat :D