Dcéra snehu - recenzie

2. jan 2021

Čítali ste ju niektorá? Mám ju objednanú, tak by som rada vedela, čo mám od nej očakávať. 🙂 Recenzie má v podstate len pozitívne.

elinka1051
2. jan 2021

@michellemary mne sa veľmi páčila 🙂

2. jan 2021

@michellemary Prezradíš prosím kde si ju objednala? Roky ju chcem kúpiť, ale bola vypredaná. Už som ju aj prestala hľadať. Nejaká dotlač?
Ďakujem

@michellemary Tak som našla na Martinuse a už aj objednala. Ďakujem Ti za tip ❤

2. jan 2021

@andri7 Je dotlač.Je k dispozícii hádam v každom kníhkupectve.Samej mi ju priniesol Ježiško,tak som zvedavá,počula som na ňu veľa chvály.😉

2. jan 2021

@vlucifuk Skúsila som pár knihkupectiev, ako som si tu prečítala otázku a mali ju len na Martinuse. Rovno som objednala...
Áno, kedysi som na ňu čítala veľa chvály, čítala som úryvky a veľmi sa mi páčila. Takže mám super darček na svoje meniny. Síce píšu, že príde až okolo 8. 😉

2. jan 2021

@andri7 Ja som si ju objednala na preskoly.sk.Bola tam lacnejšia ako na M. Ale kupovala som aj iné knihy,tak sa mi to oplatilo.Ja si ju "šanujem" na neskôr,kým nedočítam,čo mám rozčítané.Ja som dala len na recenzie a keďže som fanúšikom krimi románov,verím,že Dcéra snehu bude také spestrenie.Teším sa.😉

2. jan 2021

@andri7 áno, v Martinuse je to teraz Kniha mesiaca január v čitateľskom klube, mne ju ale už v novembri odporúčalo už 7 kamošiek, že je nádherná. 🙂

roxanna
2. jan 2021

Je to krásna kniha. Nežná, magická, poeticka. Literárny skvost. Čítala som ju dávnejšie, ale dodnes si ju pamätám

2. jan 2021

@vlucifuk keby si dala v M. do miesta pre zľavový kód DIEVCATKOSLISKOU, ušetríš poštovné. To sa mi zdalo výhodné, objednávala som aj iné veci, ktoré mali len tam, tak som si ju prihodila.

2. jan 2021

@roxanna vďaka za názor, potešila si ma. 🙂

Autor odpoveď zmazal