icon

Hľadám skúseného betareadera pre romantický psychotriler

15. okt 2025

Ahojte, je tu niekto, kto robil betareadera? Napísala som romantický psychotriler a potrebovala by som spätnú väzbu od niekoho, kto rád číta, a najlepšie, ak to už robil alebo ak recenzuje bežne knihy 🙂 Rukopis by som mala mať hotový asi v nedeľu.
Tu je anotácia:
Názov: Muž v tieni
Anotácia: Láska. Strach. Vina. A pravda, ktorá všetko zničí.
Zdravotná sestra Mary sa v nemocnici zrazí s mužom so znepokojivým pohľadom. Je presvedčená, že ho už niekde videla, no nedokáže si spomenúť kde. Keď sa s ním náhodne stretne ešte raz a jedného večera ju čaká po práci bez toho, že by sa boli dohodli, má pocit, že nie je v bezpečí. Hlavne keď si uvedomí, že ho prvýkrát stretla na psychiatrii, kde tvrdil, že bol navštíviť kamaráta. Odkedy sa však objavil, niekto ju sleduje z tieňa nočnej ulice. Čaká a vie, kade chodí.
Lenže čím viac sa mu snaží vyhnúť, tým viac sa k nej tieň približuje.
Mary netuší, že sa stala súčasťou hry, v ktorej každý krok môže byť smrteľný. Ak nezistí pravdu včas, môže byť neskoro nielen pre ňu, ale aj pre jej blízkych.
Minulosť sa vracia. A so sebou prináša lásku… ktorá môže zabíjať.

Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami.

pralinka25
15. okt 2025

@anonym_autor nie som nic z toho co potrebujes. ja len ze vyzera to zaujimavo a drzim palce. ak ti vyjde tato kniha rada si ju precitam

lunademonica
15. okt 2025

@anonym_autor ahoj, kolko to ma stran? Tiez pisem nieco, mozno by som vymenila citanie za citanie :D

autor
15. okt 2025
@pralinka25

@anonym_autor nie som nic z toho co potrebujes. ja len ze vyzera to zaujimavo a drzim palce. ak ti vyjde tato kniha rada si ju precitam

@pralinka25 Ďakujem pekne, to rada počujem 🙂 je to super motivácia 🙂

autor
15. okt 2025
@lunademonica

@anonym_autor ahoj, kolko to ma stran? Tiez pisem nieco, mozno by som vymenila citanie za citanie :D

@lunademonica Má to teraz cca 184 NS, chcem, aby malo maximálne 210 NS, asi okolo 200 NS 🙂 Vynechávam zbytočné opisy a píšem krátky vety, nech je to dynamické a dobre sa to číta tým, čo majú radi trilery 🙂 Aký žáner píšeš a koľko to bude mať strán? Ako si na tom? 🙂

klarolinne
17. okt 2025

Písanie je krásny proces, ale veľká drina. Ak chceš rada prečítam, ale určite treba skrátiť anotáciu. Znie zaujímavo, ale je zbytočne dlhá a trochu vyčerpavajúca.

lunademonica
17. okt 2025
@anonym_autor

@lunademonica Má to teraz cca 184 NS, chcem, aby malo maximálne 210 NS, asi okolo 200 NS 🙂 Vynechávam zbytočné opisy a píšem krátky vety, nech je to dynamické a dobre sa to číta tým, čo majú radi trilery 🙂 Aký žáner píšeš a koľko to bude mať strán? Ako si na tom? 🙂

@anonym_autor Napis mi sukromnu spravu, možme sa o tom pobavit 🙂 mam už aj skusenosti od platenej korektorky...

marwelsimo
18. okt 2025

@anonym_autor Mozes poslat mam rad knihy precitam.

autor
19. okt 2025
@klarolinne

Písanie je krásny proces, ale veľká drina. Ak chceš rada prečítam, ale určite treba skrátiť anotáciu. Znie zaujímavo, ale je zbytočne dlhá a trochu vyčerpavajúca.

@klarolinne Súhlasím. A ďakujem za spätnú väzbu k anotácii, máš pravdu. Trochu som ju upravila. Ešte si celý text po sebe prechádzam, možno sa ti o pár dní ozvem 🙂 Máš skúsenosti s recenzovaním alebo písaním? 🙂