Hrdinska Päťka Martinus - poďme spolu hádať názvy kníh
Ahojte kočky 🙂, keďže tu máme marec, mesiac knihy, tak aj martinus, nám opäť dal šancu, stať sa na chvíľku detektívmi, pri hľadaní názvov kníh 🙂
Tak si poďme radiť a motivovať sa, prosím však nepokazme si zábavu tým ze niekto napíše priamo názov diela, používajme indície a napovedy, ktoré nám viac pomôžu pri hľadaní tých správnych názvov 🙂
Ak už niekde nejaké vlákno je založené rada sa pridám, keďže som nenašla 🙂
Tak a ako dnešnú prvu knižku u mate?
Dnes je to predmet zo známeho diela, ktorý bol aj sfilmovany a hral tam skvelý herec J. D.
Viem, co to je, ale neviem to správne napisat
Moja rada, predmet není z kovu ale z papiera. A taktiež podľa mňa veľká nápoveda je čokoláda 🍫.A doplnim tie cokolady kde boli z…. l….. vyrabala tovaren williho wonku a vyhrat ten z…. l….. mohli len piati na celom svete
Ďakujem Vám všetkým, veľmi ste mi pomohli v riešení ❤️❤️❤️
Baby, dnesna, pre mna aspon, bola rano na prvu supu bez pomoci diskusie, ale vela mi to pomohlo, vase napovedy, ved kazdy mame radi iny zaner atd..tesim sa na dalsie sifry hadanky atd..mohli by byt castejsie, hoc len pre radost nie vyhru 😇
Tak sme to dokončili, držím vám palce pro žrebovaní 🙂
Ste super kočky, ďakujem za napovedy, veľmi pomohli a držím všetkým palčeky pri žrebovaní ❤️
Neviete kedy bude prebiehať žrebovanie?
Ďakujem za nápovedy, veľa krát mi pomohli, ste skvelé a držme si palčeky ✊.
Diky moc za všetky nápovedy. Ste zlaté ako ste pomáhali. Doprial by som to niektorej z vás vyhrať. Držím palce.
Ďakujem všetkým čo venovali tomu čas a napisali napovedy k súťaži bez vas by som to nedala. Veľa šťastia pri žrebovaní.
@martina6jh som zvedavá, či niekto z nás vyhrá?!😁😅
Milé superhrdinky a milí superhrdinovia,
ďakujeme, že ste sa stali súčasťou Hrdinskej päťky a pomáhali ste nám zachrániť príbehy od zabudnutia 😊
Oslavy Mesiaca knihy sa už síce skončili, ale pre 5 z vás oslava ešte len začína. My už vieme, komu doma pribudne nová kopa kníh a práve teraz sa to dozviete aj vy:
v******************2@gmail.com
z*****.d*******a@gmail.com
s********.j***@gmail.com
a.*******a@gmail.com
n.********a@gmail.com
A mimochodom... Maľovanie nášho Zlého vlka začalo baviť natoľko, že si ešte pár knižných diel (aj spomedzi vašich tipov) pripravil do zálohy. Vaše členstvo v Hrdinskej päťke teda dneškom rozhodne nekončí a máte sa ešte na čo tešiť! 😉
Výhercom, srdečne gratulujeme a želáme množstvo skvelých knižných dobrodružstiev 🥳
Veríme, že ste si záchranu príbehov užili minimálne tak veľmi ako my! 😇
Vyhral niekto? 🙈
@wlf ja nie 😂
@wlf nie
škoda

prosim vas zajtra možem sutažiť cely deň este