icon

Hrdinska Päťka Martinus - poďme spolu hádať názvy kníh

aurorastone
7. mar 2022

Ahojte kočky 🙂, keďže tu máme marec, mesiac knihy, tak aj martinus, nám opäť dal šancu, stať sa na chvíľku detektívmi, pri hľadaní názvov kníh 🙂
Tak si poďme radiť a motivovať sa, prosím však nepokazme si zábavu tým ze niekto napíše priamo názov diela, používajme indície a napovedy, ktoré nám viac pomôžu pri hľadaní tých správnych názvov 🙂

Ak už niekde nejaké vlákno je založené rada sa pridám, keďže som nenašla 🙂

Tak a ako dnešnú prvu knižku u mate?

Strana
z9
alenka987
31. mar 2022

prosim vas zajtra možem sutažiť cely deň este

som_ponorka
1. apr 2022

Dnes je to predmet zo známeho diela, ktorý bol aj sfilmovany a hral tam skvelý herec J. D.

wlf
1. apr 2022

Viem, co to je, ale neviem to správne napisat

hokej007
1. apr 2022

Moja rada, predmet není z kovu ale z papiera. A taktiež podľa mňa veľká nápoveda je čokoláda 🍫.A doplnim tie cokolady kde boli z…. l….. vyrabala tovaren williho wonku a vyhrat ten z…. l….. mohli len piati na celom svete

oslavka
1. apr 2022

Ďakujem Vám všetkým, veľmi ste mi pomohli v riešení ❤️❤️❤️

jeennyv
1. apr 2022

Baby, dnesna, pre mna aspon, bola rano na prvu supu bez pomoci diskusie, ale vela mi to pomohlo, vase napovedy, ved kazdy mame radi iny zaner atd..tesim sa na dalsie sifry hadanky atd..mohli by byt castejsie, hoc len pre radost nie vyhru 😇

n820p
1. apr 2022

Tak sme to dokončili, držím vám palce pro žrebovaní 🙂

aurorastone
autor
1. apr 2022

Ste super kočky, ďakujem za napovedy, veľmi pomohli a držím všetkým palčeky pri žrebovaní ❤️

therese_2011_bobus
1. apr 2022

Neviete kedy bude prebiehať žrebovanie?

denniss
1. apr 2022

Ďakujem za nápovedy, veľa krát mi pomohli, ste skvelé a držme si palčeky ✊.

bloger
1. apr 2022

Diky moc za všetky nápovedy. Ste zlaté ako ste pomáhali. Doprial by som to niektorej z vás vyhrať. Držím palce.

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
martina6jh
1. apr 2022

Ďakujem všetkým čo venovali tomu čas a napisali napovedy k súťaži bez vas by som to nedala. Veľa šťastia pri žrebovaní.

pinkgirl
1. apr 2022

@martina6jh som zvedavá, či niekto z nás vyhrá?!😁😅

duracelka13
5. apr 2022

Milé superhrdinky a milí superhrdinovia,
ďakujeme, že ste sa stali súčasťou Hrdinskej päťky a pomáhali ste nám zachrániť príbehy od zabudnutia 😊

Oslavy Mesiaca knihy sa už síce skončili, ale pre 5 z vás oslava ešte len začína. My už vieme, komu doma pribudne nová kopa kníh a práve teraz sa to dozviete aj vy:

v******************2@gmail.com
z*****.d*******a@gmail.com
s********.j***@gmail.com
a.*******a@gmail.com
n.********a@gmail.com

A mimochodom... Maľovanie nášho Zlého vlka začalo baviť natoľko, že si ešte pár knižných diel (aj spomedzi vašich tipov) pripravil do zálohy. Vaše členstvo v Hrdinskej päťke teda dneškom rozhodne nekončí a máte sa ešte na čo tešiť! 😉

Výhercom, srdečne gratulujeme a želáme množstvo skvelých knižných dobrodružstiev 🥳
Veríme, že ste si záchranu príbehov užili minimálne tak veľmi ako my! 😇

wlf
5. apr 2022

Vyhral niekto? 🙈

som_ponorka
7. apr 2022

@wlf ja nie 😂

therese_2011_bobus
9. apr 2022

@wlf nie

therese_2011_bobus
9. apr 2022