Kde kúpim lacné knihy na prijímačky na zdravotnícku školu?
dobry vecer,prosim vam kde najdem knihy k prijimackam na szs?nech nie su moc vedecke,najlepsie take ktore splnaju tie okruhy k prijimackam. surne hladam!!(prosim nech nie su drahe jak slak dakujem)
@gov na čo kupovať? Keď jej stačí mať knihu zo 7.rocnika
@xmichaellaa mam len mam pocit ze to nestaci
@gov bud som sprosta ale nenasla som nic na strednu,vsetko iba vs
@maskatri20 ale áno stačí na som mala kadejaké kníh naštudované a nakoniec som zistila že tam bolo účivo zle 7 triedy + niečo z odboru
@xmichaellaa prosim vedeli by ste mi o tom viac povedat? ake otazky tam boli,s akymi znamkami ste tam isli/co bolo podla vas najtahsie z tych otazok a naco sa pripravit...(ak to nebude moc osobne pravdaze 🙂 )
@xmichaellaa presne..veď to nie sú prijímačky na VŠ ..učivo z bio a slovenčiny zo zakladky treba ovládať...
@maskatri20 pozri si minuloročné testy aké mali a okruhy tém , ja som robila pred pár rokmi tak až ti nepoviem zle sa záleží aj na aký odbor sa hlásiš
@maskatri20 a tie známky no ja som mala 1,2 ale ak sa hlásiš na pracovnú sestru tak môžeš mať aj 3

@maskatri20 na to ti netreba kupovať extra knihy stačí že budeš mať základy z bio a sjl a samozrejme budeš vedieť niečo o danom odbore na ktorý chceš ísť