Kde výhodne predám prečítané knihy?
Ahojte. Nakopili sa mi knihy, potrebujem sa ich zbaviť.Kde sa oplatí ich pridať, čo sa vám najviac osvedčilo ? Všetky sú len raz, mnou čítané. Ďakujem
@anonym_autor skús martinus knihovrátok, vinted , bazoš, FB skupiny
@anonym_b3ec7d ďakujem.
Knihobot
Martinus sa už neoplatí, pred rokov dvoma zmenili sumy. Čo si predtým predala za 10 eur, teraz si rada ak za 50 centov.
Knihobot, mne ide veľmi dobre cez vibted, FB skupiny alebo ak by si nechcela vyslovene zarobiť, opýtala by som sa do knižnice.
Plus sú aj tie búdky v parkoch, tam sa sem tam nájde dobrá kniha. Je super tam prispieť iným.
Predavam cez bookbot (povodne knihobot). Sice nezarobim vela, ale pri predstave, ze mmam kazdej knihe venovat cas (fotit, zadat inzerat, komunikovat predaj, ist to niekam poslat), tak sa to stale oplati. Moj cas ma snad najvyssiu cenu.
Martinus sa už neoplatí, pred rokov dvoma zmenili sumy. Čo si predtým predala za 10 eur, teraz si rada ak za 50 centov.
Knihobot, mne ide veľmi dobre cez vibted, FB skupiny alebo ak by si nechcela vyslovene zarobiť, opýtala by som sa do knižnice.
Plus sú aj tie búdky v parkoch, tam sa sem tam nájde dobrá kniha. Je super tam prispieť iným.
@vkatush nechcem zarobiť, o to mi nejde. Ale knihu za 20 € nedám za euro. Staršie knihy som dala nie raz do búdiek mestských/ obecných.
@vkatush nechcem zarobiť, o to mi nejde. Ale knihu za 20 € nedám za euro. Staršie knihy som dala nie raz do búdiek mestských/ obecných.
@anonym_autor no, tak to sa Martinus neoplatí. Ja som jednu za 35 chcela tam dať, úplne nová a oni mi ponúkli asi euro. 😑
Na vinted mi idú rýchlo. Včera som nahodila 3 a všetky sa hneď predali a za možno 70% z pôvodnej sumy.
Veľmi záleží aj od žánru.
@anonym_autor Aké knihy predávas?
Ja som jednu knihu dostala na Vianoce dvojmo, dala som tu na bazár a na druhý deň bol predaný.
@anonym_autor Výhodne? Nikde.
@anonym_autor Výhodne? Nikde.
@rozculena nepýtam sa na výhodne, mk to upravil.
@anonym_autor Skus Vinted. Ten je super.
@anonym_b3ec7d od kedy je knihovrátok výhodný? :D sú to obyčajní zdieraci čo vykupujú knihy za takmer doslova facku a potom ich predávajú v takmer rovnakej sume ako stojí nová necitana kniha
@anonym_autor Aké knihy predávas?
@anonym_9cca50 nie je to podstatné.
Nepýtam sa na výhodne, to mk upravil nadpis.
Keď som ešte čítala papierové knihy tak som predávala cez bazár , čo som nechcela mať v knižnici, ale toho bolo minimum. Keď som knižnicu rušila posunula som všetko do menšej obecnej knižnice v dedine zadarmo. Ak to nemusí teda byť výhodné tak ten knihovrátok a potom len bázar, tu , na FB, vinted, kde to tebe bude viac vyhovovať. Na FB je dosť skupín zameraných na predaj kníh a tam čo sledujem sa ten predaj hýbe celkom fajn ak ľudia predávajú nové knihy.
@anonym_autor Ak chceš, aby sa Ti niečo vrátilo, tak najlepšie predať cez bazáre, aj tu na MK - knihy musíš vyfotiť. Ak by si len chcela pridať iba názvy bez fotenia, výborná je Čarovná polička. Cez Knihobot som priemerne za knihu dostala necelé euro, Martinus - knihovrátok, Restorio má podobne nízke ceny.