icon

Kniha: Postsedliaci (Juraj Buzalka)

zeldia
8. okt 2023

Krasny nazov pre knihu od antropológa o ficovolicoch.

aaaa1111
8. okt 2023

trapne

ahhola
8. okt 2023

Ten blb starý Simecka uráža národ, z ktorého sa mal dobre jeho tata za komancov, on veľký disident a ten jeho vytraseny ratlik. Tromfla ho už len Magda s fasistami a neonacisti. Poďme do nich.?!

dada4
8. okt 2023

@zeldia neuveriteľné úbohé🤮

danica2711
8. okt 2023

@ahhola čítala si tú knihu, či ti šliapol na otlak len ten názov?

ahhola
8. okt 2023

@danica2711 zajtra si ju kúpim, 🙃to musí byť napeckovane svetovými myšlienkami.
Simecka to iba opajcol.

hortenziaj
8. okt 2023

Moze to byť zaujímavé a zároveň pravdivé, aspoň čo som čítala len komentár k tomu.

danyelia
8. okt 2023

...a čo si tým ako chcela povedať?

ivka225
8. okt 2023

@ahhola Knihu som si kupila a celu precitala. Napisal ju Prof. Juraj Buzalka, nie Simecka a myslim, ze sa v nej ani nespomina.

zeldia
autor
8. okt 2023

@dada4 v čom je úbohosť knihy. Či nazov je úbohý. Alebo ja som úbohá. Pozor na bulímiu keď tak grcias

dada4
8. okt 2023

@zeldia 👏👏👏

hortenziaj
9. okt 2023

@dada4 vypočuj si aspoň podcast o té knihe s autorom, veľmi zaujímavé, vôbec nikoho neodsudzuje. Myslim ze by to mohlo byt pre teba prínosné.

ivka225
9. okt 2023

@hortenziaj to sotva… sú tam dosť dlhé vety a aj cudzie slová

hortenziaj
9. okt 2023

@ivka225 z podcastu s nim sa mi to také nezdalo, knihu som necitala, tak neviem posúdiť

ivka225
9. okt 2023

@hortenziaj Myslela som to tak, že niektorým účastníčkam tohoto rozhovoru by bol text príliš komplikovaný…

hortenziaj
9. okt 2023

@ivka225 aha, nepochopila som 😉skôr niektorým ktorí už majú svoj skalopevny názor to bude zbytočne čítať lebo aj tak si povedia ze buzalka sa do toho nerozumie a oni to vedia lepšie