icon

Knižná šifra 2018

sunnygirl44
29. okt 2018

Kočky, tak čo? Ideme na to?

revicka
15. nov 2018

@logomania a písmenká nemáš? aj z 3 sa to dá uhádnuť

logomania
15. nov 2018

@revicka mám 4 slová, ale neviem čo s tým

revicka
15. nov 2018

@logomania slova?? nie, nie, potrebuješ pismenka. ukážu sa ti v uhadnych 5 knihach . potom uz budes vediet. hladaj v popise uhadnutej knihy. poslem ti ss kde mas hladat

logomania
15. nov 2018

večer sa na to pozriem zatiaľ dakujem

jana8190
15. nov 2018

Prosím Vas ako funguje ten bonus? Asi som mimo

jana8190
15. nov 2018

@revicka Mozte ma prosim navigovat?

korunka1
15. nov 2018

@jana8190 podľa tých 5 indícií treba na stránke Martinusu vyhľadať konkrétne knihy. Pri nich bude napísané jedno písmeno, takže ich bude potom 5 a z nich treba vyskladať meno spisovateľa a to je ten bonus. Tie písmená nie sú hneď v tom poradí.

revicka
15. nov 2018

@jana8190 korunka1 to zhrnula uplne perfektne

auhrinova
15. nov 2018

môžete mi ešte prosím poradiť ohľadom toho bonusu, tak najprv musím dole do odpovede napísať všetky názvy kníh podľa tých indícií a potom mi ukáže tie písmenka, z ktorých lúštim finálnu odpoveď? lebo ked som zadávala jednotlivé knihy na www.martinus.sk žiadne písmenká mi neukázalo :( :( :(

qsookie
15. nov 2018

@auhrinova Nie, ty sa preklikneš na stránku s tou knihou a keď trochu zroluješ, v takom ružovom rámčeku je indícia.

qsookie
15. nov 2018

@auhrinova Takto nejak to vyzerá...

auhrinova
15. nov 2018

@qsookie supeeeer, dakujem veľmi pekne :-* už rozumiem

blingstones
15. nov 2018

Rozlúštili ste ten tajný bonus?

revicka
15. nov 2018
auhrinova
15. nov 2018

mne ešte chýba sused Sherlocka a ten čo sa poznal s Albertom, Leonardom aj Stevom :(

revicka
15. nov 2018

@auhrinova skus dat do martinusackeho vyhladavaca steva (J.). Spisovatel tejto biografie pisal o vsetkych uvedenych slavnych muzoch. Pismenko najdes pri knihe, abecedne prvej

auhrinova
15. nov 2018

už sa mi t podarilooooo!!!!! :D :D :D megaaa dakujem 🙂 🙂

helif
16. nov 2018

Baby pomozete prosim s tajnym bonusom?

blingstones
16. nov 2018

@helif ahoj, ja som sa tu tiez uz na to pytala, ci to niekto rozlustil, len mi milo odpisali, ze ano, takze som sa potrapila sama 😉 odpoved je Nesbo a prajem vela stastia 👍💪

helif
16. nov 2018

@blingstones diky ale uz je novy 🙂 kuk

blingstones
16. nov 2018

@helif dík, som ani nevedela 😂😉 že už je nový... naša som 4 písmenká... chýbajú ešte dve.... keby niekto našiel, tak nech napíše, že čo je výsledok 🙏🏻

xanti111
16. nov 2018

dalsia kniha z bonusu je forest gump

blingstones
16. nov 2018

@xanti111 dakujem, ale aj tak to z tých písmen neviem rozlúštiť - P, A, A, K, K 🤔

lulamirulla
16. nov 2018

posledná kniha je Stopárov sprievodca galaxiou 🙂 ale čo je to za prostredné meno autora z písmen PAALKK ??? Uff, neviem

lulamirulla
16. nov 2018

takže mám to...prostredné meno je KLAPKA, celé meno Jerome KLAPKA Jerome. Odpoveď na tajný bonus je Jerome 🙂

05ada
16. nov 2018
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ano prave teraz mi to zobralo JEROME😉

blingstones
16. nov 2018

@lulamirulla
@05ada
Baby ste perfektne - velke dakujem 👍👏 posielam vam obom ❤️🙏🏻

revicka
16. nov 2018

ženy, ste úžasné. Tie, čo naozaj hrajú, pozdravujem a prajem veľa zábavy pri lúštení. Tie, čo len opisujú a prezrádzajú hotové riešenia, iba pozdravujem. Týmto definitívne opúšťam túto diskusiu, prajem všetkým všetko dobré.
P.S. kto sa chce poradiť, kľudne ip, budem rada ;)

revicka
16. nov 2018

@blingstones aka otazka, taka odpoved ;) napodobne

logomania
17. nov 2018

Medzi obrázkami v úspešne odšifrovaných knihách mi chýba tento obrázok, mohli by ste mi dať indíciu aká kniha sa pod ním skrýva? Tú stoličku a fľašu som našla