Knižná šifra 2018
Kočky, tak čo? Ideme na to?
večer sa na to pozriem zatiaľ dakujem
Prosím Vas ako funguje ten bonus? Asi som mimo
môžete mi ešte prosím poradiť ohľadom toho bonusu, tak najprv musím dole do odpovede napísať všetky názvy kníh podľa tých indícií a potom mi ukáže tie písmenka, z ktorých lúštim finálnu odpoveď? lebo ked som zadávala jednotlivé knihy na www.martinus.sk žiadne písmenká mi neukázalo :( :( :(
Rozlúštili ste ten tajný bonus?
@blingstones ano
mne ešte chýba sused Sherlocka a ten čo sa poznal s Albertom, Leonardom aj Stevom :(
už sa mi t podarilooooo!!!!! :D :D :D megaaa dakujem 🙂 🙂
Baby pomozete prosim s tajnym bonusom?
@helif ahoj, ja som sa tu tiez uz na to pytala, ci to niekto rozlustil, len mi milo odpisali, ze ano, takze som sa potrapila sama 😉 odpoved je Nesbo a prajem vela stastia 👍💪
@blingstones diky ale uz je novy 🙂 kuk
@helif dík, som ani nevedela 😂😉 že už je nový... naša som 4 písmenká... chýbajú ešte dve.... keby niekto našiel, tak nech napíše, že čo je výsledok 🙏🏻
dalsia kniha z bonusu je forest gump
@xanti111 dakujem, ale aj tak to z tých písmen neviem rozlúštiť - P, A, A, K, K 🤔
posledná kniha je Stopárov sprievodca galaxiou 🙂 ale čo je to za prostredné meno autora z písmen PAALKK ??? Uff, neviem
takže mám to...prostredné meno je KLAPKA, celé meno Jerome KLAPKA Jerome. Odpoveď na tajný bonus je Jerome 🙂
Ano prave teraz mi to zobralo JEROME😉
@lulamirulla
@05ada
Baby ste perfektne - velke dakujem 👍👏 posielam vam obom ❤️🙏🏻
ženy, ste úžasné. Tie, čo naozaj hrajú, pozdravujem a prajem veľa zábavy pri lúštení. Tie, čo len opisujú a prezrádzajú hotové riešenia, iba pozdravujem. Týmto definitívne opúšťam túto diskusiu, prajem všetkým všetko dobré.
P.S. kto sa chce poradiť, kľudne ip, budem rada ;)
@blingstones aka otazka, taka odpoved ;) napodobne

@logomania a písmenká nemáš? aj z 3 sa to dá uhádnuť