icon

Knižné putovanie Martinus 2025

Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.

adulka07
14. mar 2025

Tak tiež mi to dnes nič nehovorí

kitty88
14. mar 2025

Mne dnes pomohla indicia spomenuta vyssie - Neviditelna univerzita, dala som do googla a hned mi naslo. Nazov mi vzalo v cestine.

alandra
14. mar 2025

@ghoul_ ďakujem za nápovedu 😀 . Čitala si tú knihu?

bozenas
14. mar 2025

Dnes, ako sa vraví na prvú šupu- pomohla mi korytnačka v pozadí.

aduskalac
14. mar 2025

Vďaka za napovedy dnes by som to nedala,dala som v češtine

doctorno12
14. mar 2025

@svetluska4 tak jeho knihy a hlavne špecifický humor nesadne každému, ale ak Vás raz chytí už nepustí...
Nie je možno až tak známy na Slovensku ale v zahraničí je jeho dielo veľmi obľúbené

trikolina
14. mar 2025

No dnes mi nič nebere,knižný svet je krajina,mesto,miesto alebo ako to nazvať?

arm3
14. mar 2025

@kitty88 ďakujem veľmi pomohlo

rob99
14. mar 2025

ako sa hovorievalo zem nie je gulatá ale….

tajuja
14. mar 2025

Názov vezme i po česky/Z/ alebo slovensky /P/. Séria je vydávaná v brožúrkach a obaly sú bohato ilustrované. V regále "udrie do očí. Stačí si povedať opak teórie o zemi ak nie je guľatá zem tak je ....

tajuja
14. mar 2025

Prosím nehádate niektorá aj hádanky v kníhkupectve? Ak teda môžem mať takú otázku. Rozhodujem sa medzi troma autormi len mi tam nesedia červené jasteričky.

nekonecna_katastrofa
autor
14. mar 2025

@tajuja nie su to jasterice, ale mloky. A par stranok dozadu tu uz o tom boli indicie. Prelustruj diskusiu.

didave
14. mar 2025

@kitty88 ďakujem. Hned mi to našlo ☺️

futasova
14. mar 2025

Dobry den, neda mi nenapisat, ze ako krasne sa prelinaju nase zivoty do kniznych svetov, kde si chodime oddychnut, niekomu je blizsi svet detektivok a niekomu fantasy, tak ako aj mne, kde mi stacilo dnes rano pozriet na obrazok, zalozit si okuliare (kedze s vekom uz horsie vidim) a uistit sa, ze tam vidim aj nozicky 🙂

sosu
14. mar 2025

@futasova veru, je to krasne, ze kazdy ma zaujem inde a vieme si vzajomne pomoct. fascinuje ma ale, ze niekto moze taku legendu nepoznat. ved je to doslova par dni co bolo desatrocie umrtia, aspon nejaku spravu-dve zachytit sa hadam da… 🤷‍♀️ je tu vzdy kopa autorov, ktori su mimo moj zaber, ale aspon viem, ze existuju. snad aj toto putovanie pomoze ludom trochu rozsirit obzory…

lenkak89
14. mar 2025

napise mi prosim niekto dnesnu odpoved?🙏

kitty88
14. mar 2025

@lenkak89 tolko krasnych a jasnych napovied je tu, staci nieco z toho dat do google.sk, napr. pozri vyssie, co som pisala, ktora napoveda odtialto pomohla mne, za par sekund ti google najde 😉

dayanare
14. mar 2025

Tak dnes hádaný knižný svet milujem a odporúčam každému prečítať si niektorú z kníh, ak ste ešte nečítali, ideálne všetky :D Škoda, že sir T.P. už umrel a viac ich už nenapíše...

Mimochodom, ak budete mať cestu do Prahy, v Žižkovském divadle Járy Cimrmana hrajú predstavenia podla týchto kníh. Videla som dve z nich (zo štyroch) a stojí to za to! 🙂

no1990
14. mar 2025

Štyri slony na chrbte korytnačky…

lenkak89
14. mar 2025

@kitty88 no praveze mi ziadna nic nehovori

lenkak89
14. mar 2025

@no1990 dakujem,uz to mam

tinika
14. mar 2025

dakujem za pomoc tusila som ktore knihy ale nejako som sa nevedela dopracovat k spravnemu tvaru odpovede :D

bloger
14. mar 2025

Tá dnešná dosť nahráva konšpirátorom.

tryromy
14. mar 2025

Konecne na prvu supu. Mam ich doma 18 :D

lucka_ke
14. mar 2025

dnes môj obľúbený spisovateľ 🙂

ghoul_
14. mar 2025

@alandra nie

rise
15. mar 2025

Ak ešte stále niekto háda zo včera, autor tejto série napísal knihu s Neilom Gaimanom - Dobré znamenia. // Veľmi dobré nápovedy vyššie veľká vďaka ❤️

duracelka13
15. mar 2025

Bonusové hra z Martinusu.....hádať možno do piatku

aliziana
15. mar 2025

@duracelka13 prosím, vieš lepšie odfotiť alebo napísať tú adresu nad QR kódom? ďakujem

patka06
Autor odpoveď zmazal