Ktorá sebarozvojová kniha zmenila váš život a prečo?
Ahojte dámy, zaujíma ma ktorá kniha/knihy zamerané na sebarozvoj vám zmenila život a z akého dôvodu to bola práve táto kniha? Čo iné vám ponúkla čo ostatné knihy nie?
Taka ta Cuky a Luky kniha, tie omalovanky v co su tam rozvijaju kreativitu a kognitivne schopnosti
Žiadna kniha mi nezmenila život, lebo životná múdrosť a skúsenosti sú neprenosne. Ale veľmi rada čítam I. Yaloma. Je to emeritny americký psychoterapeut.
Kniha knih
Žiadna. Tieto sebarozvojové nezmysly zásadne nečítam a z novodobých koučov (hlavne tých 30 ročných🙄), ktorí vyskákali ako huby po daždi, sa osypávam....
Prečítala som ich dosť, ale viac mi život ovplyvnila a obohatila beletria.
Biblia. Nie je síce sebarozvojová, ale jej rady mi veľakrát pomohli.
Eckhart Tolle Sila prítomného okamihu. Povedala by som, že tato kniha mi otočila život k lepšiemu. Čítala som viaceré resp. čítam len knihy na sebarozvoj. Väčšinu rád z nich dostaneš aj vo videách na YT a mozno aj preto, že som tie rady počula už veľa krát, tak ma neprekvapili. Ale táto kniha mi zmenila pohľad na svet. Čítala som potom aj pokračovania.

Ja nemám rada sebarozvojové knihy, ani ich necitam.
Ale partner strávil 20 šťastných rokov s matkou svojich troch deti predtym, než umrela na rakovinu. Povedal mi, že precital množstvo mudrych knih a ziadna mu nepomohla tak ako deníky herca Matthewa McConaugheyho, v češtine "Životem na zelenou". Nie je to žiadny ezo alternativec, ale niekedy pomoze práve obyčajný človek s obyčajným pribehom.