icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

gilmorka
11. mar 2019

teda zaciatok sok, ale po par minutach hotovo. Suradnice do google maps, pozriet ake su to miesta a dat ich nazvy do googla a jeden odkaz a hned zastietilo v hlave 🙂

marmit
11. mar 2019

@reanda Hlavný hrdina sa v nich nachádza alebo tam cestuje a lúšti tam tie šifry a iné

ankaevka
11. mar 2019

@gilmorka aký odkaz ti vyskočil, lebo ja som hľadala a žiadny odkaz, hľadala som autora cestopisných knižiek, autora, ktorý navštívil tieto miesta, samotné mestá spolu som zadala a nič, až stroskotanec ma naviedol na správnu odpoveď..aj keď kvôli tomu westminstru mi chodil po rozume Issac Newton a niečo s ním

reanda
11. mar 2019

@marmit aha, tak to by som neuhadla 🙂 kedze som nic z toho necitala ani nevidela, ani v obsahu diel sa to nespomina
dik

ankaevka
11. mar 2019

ešte otázka na tie, ktoré prišli na tajný bonus samé, ako ste došli k správnej odpovedi na základe "z konára sa stane les a z rúk si krv umýva" (alebo podobne to tam bolo)..k akej knižke ste sa na základe tohto dopracovali?

kajkakajkakajka
11. mar 2019

Vie mi niekto poradiť ???

martinkakontova
11. mar 2019

dakujem za radu ankaevka viem že prve mesto je turecký istanbul, druhe mesto washington, tretie španielska sevilla,štvrte budapest, piate westminster v londýne ale už som dala aj že george washington alebo nutné zlo dej tej knihy je v Londýnskom Westminster aj grandhotel a neviem prísť na to Aké meno spája tieto čísla

martinkakontova
11. mar 2019

marmit vieš mi poradit prosim dakujem
viem že prve mesto je turecký istanbul, druhe mesto washington, tretie španielska sevilla,štvrte budapest, piate westminster v londýne ale už som dala aj že george washington alebo nutné zlo dej tej knihy je v Londýnskom Westminster aj grandhotel a neviem prísť na to Aké meno spája tieto čísla

ankaevka
11. mar 2019

@kajkakajkakajka
@martinkakontova kto hral vo filme stroskotanec? v akom filme lúštil šifry? kto bol autor?

ankaevka
11. mar 2019

@martinkakontova dávaj pred nick zavináč, ináč to neukáže tomu, komu adresuješ správu

iiii222
11. mar 2019

vôbec neviem ani podľa tých nápovied ,súradnice mám ale neviem fakt

ankaevka
11. mar 2019

@iiii222 veď si zadaj do google film stroskotanec a najdeš meno herca, daj si vyhladať filmy v ktorých hral a hľadaj film, kde lúštil šifry, nedávno to išlo na joj (v názve filmu je meno slávneho talianskeho maliara) a potom si už len cez martinus.sk vyhľadaj knihu s rovnakým názvom alebo aj cez google, keď si vyhľadáš ten film, tak ti vyhodí kto napísal predlohu

kingstonka
11. mar 2019

... tak dnes to bola tiež rýchlovka...

gilmorka
11. mar 2019

@ankaevka
Web results
18 Places to "Visit" through Dan Brown's Bestsellers - Everyday Wanderer
https://everydaywanderer.com › dan-bro...

reanda
11. mar 2019

baby a kde sa da vlastne dozvediet, kto vyhral tajny bonus? ci to len tej osobe pride na mail? nie je to verejne? minule som sa k tomu tiez nevedela dopatrat

ankaevka
11. mar 2019

@gilmorka tak našla som to na tretej strane
@reanda na fb už bol napísaný výherca

ankaevka
11. mar 2019

@gilmorka ale musela som mať napísané london nie londýn, inak nič nevyhľadalo...ďakujem

kajkakajkakajka
11. mar 2019

@ankaevka Ďakujem 🙂

anna2910
11. mar 2019

Kde nájdem tajný bonus

anna2910
11. mar 2019

@ankaevka Kde nájdem tajný bonus? Ďakujem

ankaevka
11. mar 2019

@anna2910 uz skoncil, bude dalsi

zuzana_2
Autor odpoveď zmazal
tomkovae73
12. mar 2019

Dievcence, ma niekto dnesok? Terry mi neberie.

duracelka13
12. mar 2019

@tomkovae73 je to autorka, nie Terry, veľmi známa...a jej knihy sú aj vo filmovej podobe 🤔😉

tomkovae73
12. mar 2019

D., uz mam...aj som nad nou rozmyslalaa....len ma tahala ta rovnozem...pekny den.

duracelka13
12. mar 2019

Pomoc pre ostatných... knihy sú o výnimočnom chlapcovi...

lubka484
12. mar 2019

Dnes bez lúštenia hneď zo zadania. Notoricky známe a to toto dielo teda vôbec nemám v obľube. 😁

etnatn
12. mar 2019

to je daco o harry potterovi? u mna nula bodov

duracelka13
12. mar 2019

@etnatn jeho literarna "mama"😉

adriannasvk
12. mar 2019

No Terry to nie je,ani o HP to asi nie je lebo tie miesta sa tam vobec neriesia tak ja fakt neviem 🙈