Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@cherinka87 veľká vďaka
je mozne, ze to druhe slovo je mppe? Taka haluz? Ci som zle hladala? Prve slovo mam iba p.....
@tomkovae73 nie, to druhé slovo je zviera, o boji s ktorým písal aj Karel Čapek. 🙂
@tomkovae73 no vyzerá to tak, že máš dobré iba prvé písmeno z druhého slova
@tomkovae73 k prvej tajničke 2 hnedá tabuľka sladká, dobrá na nervy, 3 veľmi nahnevaný strom..
Vdaka, uz mam, ale to prve bolo blbe...fakticky.....moc vam vsetkym za napovedy...
Ahojte, druhé slovo mám, ale z prvého mám iba V. Môže mi niekto trochu poradiť😉
dievcata, nejaka blbost mi vychadza ako prve slovo "vca" ?
Zienky to posledne slovo,clen fenixovho radu,ide tam cele meno ci iba priezvisko? HP mam nakukaneho,precitaneho ale mne neviem asi vyfukalo z hlavy vsetko😂este som si hovorila keby dali ulohu s HP tak to zmaknem naslepo🙈hanba mi🙈
vie niekto z vás odpoveď na otázku kde sa skrýval Voldemort? odpovede už mám dávno ale toto ma zaujíma.
@adriannasvk na wiki je iba jeho priezvisko
@ankaevka uz som nasla,resp tipla podla poctu pismen 😂ja to mam tiez uz hotove a zaujima ma presne to co teba,lebo ja som ze zakazany len ale to tam nejde.tak uz fakt neviem😂
@adriannasvk Albánsko
poradite aj mne absolutnemu nefanusikovi HP? mam z prvej tajnicky len 1. a z druhej 1. a 3. 🙄
@zuzuliennka1 v prvej tajnicke je dvojka nieco hnede,sladke😉a trojka je strom,ktory rastol pri ich skole,bola to .......... vrba😉
@zuzuliennka1 na druhu tajnicku mas napovedy hned nad tvojou otazkou😉
@adriannasvk s tym hneym sladkym mi ale nevychadza tajnicka....mozem ti napisat?
@zuzuliennka1 jasne napis
@zuzuliennka1 tajnicka su dve slova
Nenapadá ma prvé slovo viem druhé. Vychádza mi VČÚ....?
Zobralo mi to prvé slovo, ale stratila som zmysel slova. Ďakujem.

Tak už mám aj ja, ale dnes ujo Gúgel a teta Wiki makali o sto šesť. Toto ide úplne mimo mňa.