Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Fuuuu...dala som to, neni to az take tazke, ako sa na prvy pohlad zda
chrrrr, tak toto bolo odpracovane.. som to mohla mat o hodinu skor, keby dam na intuiciu 😝
Ja som dnes vedľa,ako tá jedľa....nemám ani tušenie, ktorý m smerom sa vybrať...včerajšok bol oproti tomuto brnkačka...
dnes ľahučké, išla som postupne a niekde v strede zrazu bum správna odpoveď
@duracelka13 hľadaj v tom spisovateľov s viacerými menami
je to známy autor, ale má 3 krstné mená a zvyčajne je toto konkrétne meno uvádzané len ako skratka (veľké začiatočné písmeno a bodka), prvé dve v zozname sú a hádajte to tretie meno.
@ankaevka ďakujem, a ja som celú noc zadávala jeho meno nesprávne, resp. celé meno a nešlo mi do hlavy,prečo mi ho neberie....a pritom má napadol ako prvý s jeho 3 menami....
@parvitas ďakujem už má osvietil a pritom celú noc som mala odpoveď v hľadáčiku
no ja som dnes mimo, vobec s tym neviem pohnut 😢
maaaaaaaaaam, skusila som ist na to inak a hned na prvy sup
@pietra Tak skus pomoct, napr. dielo...
@tomkovae73 skús škrtať mená, napríklad arthur conan ... je veľmi známy, keď skúsiš zadávať niektoré meno do martinusu, tak ti vyhodí mená a podľa toho choď a škrtaj
@tomkovae73 ja som na to isla tak, ze som si jednotlive mena zacala zadavat do vyhladavaca na martinuse. Pozerala som autorov s viacerymi menami a tu cast krstneho mena, ktora sa nenechadza v tom povodnom zozname, som dala ako spravnu odpoved
prišla som na meno Martin, ale neberie mi ho ... mám to nesprávne?
už máááám 🙏
vedel by mi niekto poradiť dnešnú šifru? :(
už máááám .. ja som to zadávala v zlom tvare.. sviniari 😃
@kikulienka94 kurnik ,ako to tam mám napísať? Normálne to nechce zobrať
Vypla som všetko a zapla znovu a zabralo...uff
Pridali bonus.... a ze len skusim prve co ma napadlo: najznamejsia carodejnicka saga a vyslo to! :D
Poraďte mi prosím ja fakt netuším ako mám prísť na to meno :( už som skúšali všetkých či mi napadli s viacerými menami
@ada294 spisovatel J.R.R. T - jeho tretie meno
@kikulienka94 Ďakujem 🙂 ja som hľadala spisovateľa s 3 menami, inak mi napadol aj tento :/

Dakujem, uz viem preco mi to neslo....zadavala som nespravne meno. Ale uz to mam. Dakujem