Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
dnes to bolo dosť ťažké
@zlatarybkaxxx prezri si strany tu na diskusii uz sme sa o tom s babami bavili 😊
@tatiana1329 mozem poprosit nejaku napovedu,ako s nim suvisi ten motyl?
Ale este sa neda zadat meno zlodeja,vsak?
@adriannasvk nope, 25.3. už niekto spomínal
@tatiana1329 prosim ta, vies mi povedat aky ma motyl suvis s Poirotom? lebo nevie ma napadnut ziadna suvislost...tiez ostatne nasvedcuje ze je to on, ale ten motyl, na toho sa nechytam 😀
@alegrita knihy s jeho postavou su z vydavatelstva motyl
@tatiana1329 a nájdete mi prosim jednu ? lebo vidim že slovenský spisovateľ, ale vydavateľstvo motýľ ani jedna kniha
@tatiana1329 praveze vsade vidim vydavatelstvo slovensky spisovatel a nie motyl...tiez ma to napadlo prve a som to hned hladala...ale nenasla som motyla
@alegrita
@mooonika1975 jezis baby... vy si tam teda skuste niekoho ineho vylustit, nikto vas nenuti tam davat toto...
@tatiana1329 ježiš, toto mi pripomina môjho chlapa, ... tak to sprav sama, keď sa ti nepáči, stále vravim, že je ako ženska, ok, dam tam niekoho iného ❤
@mooonika1975 ved a nie? Ja som povedala koho si myslim ked mi neveris a pochybujes daj si koho chces. Ved ja ta nenutim dat tam toho koho dam ja...
Dnes je to tiez lahke, sfilmovane
@mooonika1975
@alegrita a tip na zlodeja je spravny..ja som ani nepotrebovala zistovat, preco motyl, aj ked pri prezerani knih mi tiez vyskakovalo vydavatelstvo motyl, napriklad taka dama v orient expresse
Dnes lahke. Je to aj filmova seria o tmavovlasom dievcati ktore striela z luku a sa obetuje za svoju mladsiu sestru, ktorej meno je v preklade prvosienka
ja dnes vobec netusim, ani film som asi nevidela 😓
Poradite mi dnes neviem
Su hladni - aspon v originali
@zuzuliennka1
@sjnsksnbsjdbbsh vo filme hra herecka, ktora hrala vo filme pasazieri 🙂
super, ďakujem 🙂
Hlavná hrdinka bojuje o "život" 🙂 malo by stačiť ako nápoveda 🙂
@niminka toto pomohlo, vdaka 🙂 toto vobec nie je moj zaner, nevidela som film ani necitala knihu, ale nazov mi rezonuje z medii, vdaka za pomoc
Pre mna dnes najlahsia hadanka 🙂
napoveda ku kniznemu zlodejovi - https://lepsiden.sk/7-najoblubenejsich-detektivov/ 🙂
No ako, uhadli ste zlodeja? 🙂

Kto je podľa vás zlodej?