Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
Zlodej bol ľahký. Mám ho radšej ako Sherlocka. Úžasná autorka jeho príbehov Agatha Christie 😉😀
Dnešná kniha hladké ako facka. Film išiel no na knihu nemá. Stačí dat do Google kniha hry a hneď ju nájde.
Bonusovu ulohu ste uz poriesili? Ak nemate fb, tak vam dam prvu indiciu: prvu stopu ukryva taliansky roman, ktory patril medzi knihy roka 2018. V jeho popise najdete dalsiu indiciu.
Babiii....... Viete nejako pomôcť s tým knižný zlodejom viem že vydavateľstvo je motýľ ale inak nič😬 Prosím.
Ahaaaa už maaaaam a to dakedy bol môj obľúbený film o ňom a teraz som si ani nespomenula 🤣
@ankaevka poriešili, akurát martinus ho uvádza ako knihu roka 2019.. nejak sa sekli.. 🙄
@maminka2013 nie, ja som ju nasla medzi knihami 2018 na stranke martinusu
Smiem sa spýtať, či pri objednaní kníh sa Vám automaticky zdvojnásobila výhra a ukázala sa Vám tak 2-násobná možná výhra.. lebo ja som objednávala asi 1,5 týždňa dozadu a teda nič sa mi naviac nezobrazilo.. či to potom automaticky pri možnom víťazstve?
@maminka2013 mne nie, ja som si objednavala ebook, tak neviem ci preto
@maminka2013 určite po možnom víťazstve🙂
@ankaevka no ja som išla podľa spisovateľa a teda na obale knihy je rok 2019 ..
@maminka2013 ja som zadala do vyhľadávača knihy roka 2018 a vyskočil mi martinusácky rebríček a hneď druhá kniha
@maminka2013 urcite az po víťazstve, ved aj pisali, ze si mas nechat blocek, aby si vedela dokazat, ze si si knihu teraz kupila 🙂
Baby hodte mi link na martinuse kde najdem tu bonusovku. Dakujem
@tatiana1329 bonus je cez fb https://www.facebook.com/Martinus.sk
@ankaevka tak co tam tie baby davali screen z martinus stranky?
@tatiana1329 nájdeš si martinus na fb a hneď ti vybehne bonusová otázka, komentáre pod príspevkom hneď nečítaj, sú tam už odpovede..choď cez ten link, čo som tu dala
Prosím neviete náhodou názov kde je ANASTASIA STEELOVÁ pretože som prehľadala všetko a neviem na to prísť
@hedvigajana tak mne nič neberie nič 🙈už som zadala všetky jej knihy 🙈🙈🙈
no teda dnes mi to dalo zabrať, takže k nápovede: je to aj zfilmované a romantické 🙂
Dnes trochu rozmyslania, ten popis mi strasne pripominal film a je to ono..ak niekomu pomoze, hral v nom russell crow
@nelinka1311 nezedava sa kniha ale postava z knihy, ak myslis zlodeja
Dnešná kniha je ľahká. Je to aj film kde hrá Russell Crowe
Hovorí sa to aj o kvalitnom víne že je .... 🙂
dnes by som to bez napovedy odtialto nedala, nepoznam tu knihu ani film

@niekto002 došlo do mailu kto vyhral, tak asi aj tohto roku to tak bude..a výherca bol jasný do pár dní (2-4)