Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
Bude mi táto detektívka chýbať, kazdy deň som sa tešila čo nové nás čaká 🙂 už len dúfať, že jednu z nás vylosuju, pekný deň žienky
Dnes staci hladat podla poslednej vety hadanky a hned ju najdete..skoda ze tato detektivka uz skoncila, bavilo ma to
Dávam poslednú vetu ale nevyhľadá mi nič neviete nejako poradiť?
@sjnsksnbsjdbbsh muz zamok vysoko v horach kniha..urcite ti ju najde, na martinuse je kniha v sk bez ukazky obalu, bez popisu
@sjnsksnbsjdbbsh autor philip K. D.
neviete mi poradiť k Vetroplašovi??
Prosím vás ako sa volali knihy 22.3. a 23.3. ? Vôbec netuším a neviem ich ani nájsť... Ďakujem
@alica1234321 daj si do google Russell Crowe film o víne. Kniha sa volá rovnako.
@margaret05 daj radsej postavu, ktorej knihu ukradli. Neviem podla datumu, ktore knihy myslis. Zda sa mi, ze 23.3. bol Vetroplas a to pozri odpoved vyssie.
a ak myslis knihu k Hoodovi, tak je to taka znama seria knih, hry o .... Skus si pozriet aj napovedy k tomu danemu dnu, vzdy tu su celkom fajn rozpisane a daju sa podla nich knihy najst
@margaret05 22. robin hood - sfilmované, jennifer lawrence, museli medzi sebou súťažiť a prežiť a 23. vetroplaš máš nápovedu pod sebou
@pietra ak myslíš hru o tróny tak tu mi neberie
@margaret05 nehra sa o trony to je ina saga
@pietra ďakujem už to mám
@prasiatko30 jaj tak potom naozaj neviem
@margaret05 su hladni
@prasiatko30 už to mám ďakujem
@ankaevka ďakujem veľmi pekne pomohli ste mi veľmi 🙂
Dnes ste už uhádli ?
@margaret05 áno dnešná už rozlúsknutá..ak ju ešte nemáš, drž sa poslednej vety z popisu, daj si ju do google a nájde ti knihu
@ankaevka ďakujem
no mne nepomaha ani ten gúgel pri dnesnej hadanke :D
@ankaevka uz som vypatrala ale teda musela som hladat este aj v googli :D
dakujeeem
@hederamonstera mne ju google našiel hneď lenže na martinuse nebol popis, tak som hľadala ďalších 10 min, až som sa k nej vrátila a bola to ona
Mne ju našlo na Martinuse aj s obalom aj s popisom 😉
Ak by niekto potreboval pomôcť s poslednou dajte si vyhľadať muž čo žije v zámku vysoko v horách martinus autor je Philip K. Dick je mi veľmi ľúto že už je koniec dakujem kočky za pomoc dúfam že ešte niečím Martinus poteší boli ste tu fakt super

@rise prosím je to od tolkiena? Nemozem sa dopátrať