Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
Pomôcka : nehoda na bicykli, hlavný hrdina Nór, modrá knižka vydavateľstvo Ikar 😁😁
Napoveda, ktorá pomohla mne: vo fyzike je meno tohto pána veľmi známe v akustike - v skrátenej verzii - zvuk sa mení v závislosti od rýchlosti pohybu zdroja zvuku - napríklad keď prichádza vlak do vlakovej stanice 😅
No a meno tohto pána je odpoveďou na dnešnú hádanku 🙂
@moniika268 toto mi pomohlo, vdaka 🙂
Dnes minutova zalezitost cez google..stacilo zadat hrdina ktory sa odstahoval do lesa
Ďakujem za pomoc -napovedu- a to.som do Googlu zadavala hocičo... Inak som zvedavá na toho knižného zlodeja kto to bude 😉😜
@moniika268 krásna napoveda 😊
Tak o dnešnej knižke som ale vobec ani len nepočula nikdy.. pri ostatných sa mi marila aspoň zmienka 😀
@ankaevka tak ja som zadala aj muža aj chlapca aj hrdinu aj ze sa odsťahoval aj presťahoval aj odišiel do lesa ale teda nenaslo mi nič 😀🤷♀️
@aurorastone mne veľmi pomohlo napovedá od @lubo077 dat do Google nehoda na bicykli 🙂
@aurorastone no neviem co mas za vyhladavac ale cez pc hned hodilo knihu..skus odstahovat do lesa kniha
@ankaevka knihu síce už mám, ale skúsila som zadať "kniha kde sa hrdina odsťahoval do lesa" a hneď mi ju našlo (a to som na mobile😃)
@aurorastone
@ankaevka asi iné preferencie pri vyhľadávaní ma môj prehliadac 😂 ale mne pomohla fyzika, napoveda od @moniika268 to už bolo hneď jasné aj bez googlenia
@trema jéémine, ten film bol wau, včera som ho pozrela, tak krásne sfilmovaný, taký citlivý námet. krásny film
Príbeh sa odohráva na konci 50tych rokoch, v Neapole, talianska autorka
Dnes kniha, ktoru akurat citam 🙂 genialne 🙂
Ja som sice pouzila google ale rychlo som to nasla, zaujala ma jedna autorka a pri prezerani jej knih v martinuse uz to bolo jednoduche
Mam aj dnešnú. Stačilo zadať do google a hned našla. Dakujem. 🙂
Ja som sa chvíľu dnes trápila, stále mi to vyhadzovalo na Google odkazy na knihu hra o tróny, ale ta to nie je. Nakoniec mi to našlo podľa tej talianskej spisovateľky Eleny F.
Stačilo nahodiť do Google: príbeh o priateľstve dvoch dievčat. Našlo mi to hneď názov knihy.

@trema Na dnešnú myslím