Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@horvathova1010 už nie
@ibatanecnica tak mozno tretia 🙂 .. neviem, mna to viac bavi takto, ako napovedy, na ake pismeno za zacina hlavna postava, alebo ake su inicialy autora, tym si pomaham uz fakt, ked inak neviem.. a ako, som vdacna aj za napovedy tu, mnohokrat mi pomohli, ale radsej vyuzijem, az ked neuhadnem po vsetkych troch indiciach.. nechapem, kam sa vsetky tak ponahlate, ze hned z prveho obrazka to musite mat uhadnute 🙂
@reanda no vieš, nie každý deň mám čas čakať na indície a zisťovať. Ak robím, prídem domov neskôr a už nemám energiu hľadať po nete. Pri niektorých knihách by mi nepomohla ani tretia.
@radka1303 mohli by ste mi to prosiim napisat do správy vobec dnes nwm co to je
@monikaad255 v druhej napovede je názov knihy jasne naznaceny s farbou plášťa. Tu stačí dat do Google a zistiť meno hlavnej postavy...
@ibatanecnica tak to mozete riesit aj o par dni neskor, sancu na vyhru mate stale rovnaku 😊 ci to uhadnete v dany den alebo na konci marca 😊
@tinalia lenže o pár dní sa toho nazbiera viac a mám aj iné záujmy a iný program než len toto. Veľa diel nepoznám keďže čítam iba pár žánrov a v mnohých nemám prehľad. Ak niekomu vadia nápovedy, nemusí ich čítať.
Ahojte. Vôbec mi nechce zobrať meno hlavnej postavy:( už som to skúšala rôzne a nič
@tinalia asi hej, asi to mnohi hraju fakt iba pre vyhru.. ale vsak ok, je to ich vec.. ja si uzivam hlavne to hadanie a vyhrat naopak vobec nechcem 😀, ja som bola vasnivy citatel kedysi, teraz uz vobec necitam a netusim, co by som robila s tolkymi knihami, mala by som len starosti, komu to rozdat 😀
@reanda ale veď to je jedno, kto to prečo robí. Ja neriešim čo je za tým.
@ibatanecnica ano, je to jedno.. kazdy, nech si robi, ako potrebuje.. len ked sa na to pozeram zo svojho uhla pohladu, tak mi to pride taka skoda, ze o ake vzrusko prichadzate, ked tak rychlo polujete len na spravnu odpoved.. ale tak pre kazdeho je vzrusko nieco ine, no 🙂 .. ja sa kazdy rok tak tesim na tuto sutaz a vzdycky mi je luto, ked uz to skonci 😀
@reanda tak každý má vzrúšo z niečoho iného. toto možno pre výhru a ľudia robia aj iné veci, ktoré ich bavia viac.
@mima1608 ďakujem pomohlo tija
@horvathova1010 nie nedá sa
@mima1608 Ďakujem, super nápoveda
Dievčatá veď už toľko tu bola tá napovedá písaná. Adamss family vlasaty bratranec, len vymeňte slovosled. To je napovedá ako zadarmo preboha.
dnes ľahučké za mňa.
Dnes dali jednu z mojich absolútne najobľúbenejších postáv od jedného z top mojich obľúbených spisovateľov 🙂 Fakt chuťovka pre mňa, tieto knihy mám prečítané úúúplne všetky a to niekoľkokrát. Mám veľmi rada aj A. Christie, trochu severských detektívok načítaných, ale toto sú pre mňa úplne top detektívky. Prostredie starej Číny a tie úžasné postavy, reálie, tie príbehy... Akože, ak ste to niekto nečítali a máte radi detektívky, tak to neskutočne odporúčam a až zľahka závidím, že to ešte nemáte prečítané. Mne je len ľúto, že autor nenapísal o desiatky viac kníh.
@nikusik25
@niky7777777
Musíš dať aj povolanie alebo prezyvku
Dnes výrazná ženská postava zo Škandinávie nielen s tetovaním😇
Jedna z mojich obľúbených postáv, zo slávnej švédskej trilógie, bola dvakrát sfilmovaná 🙂
dnes na prvýkrát
Vďaka za nápovedu . Celkom som dostal chuť prečítať si tú knihu. Určite uprednostňujem pred pozretím nejakého filmu 😉
@sulavikova mám, ďakujem 🌹

Neviete náhodou niekto či sa dá nájsť ešte bonus z minulého víkendu?