Najlepšia kniha, ktorú ste kedy prečítali?
Aká je najlepšia kniha čo ste kedy čítali? Nemyslím moc odborné knihy alebo motivačné ale také pri ktorých po prečítaní nemôžete prestať myslieť na dej a kľudne by ste ju dali odznova zas 🙂
Polnočná knižnica, Neviditeľný život Addie LaRue
Niekto tu spomínal - Nezlomné - prečítaná , 👍🐝 odporúčam
Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj - čítam veľa ale táto kniha, príbeh je za mňa topka👍👍👍
Uz tu spominali tie knihy, pre mna najlepsie klasiky Henri Charrier - Motyl, Plamene inkvizicie, Gricska carodejnica, Preklati krali. Mna osobne vzdy velmi zaujali aj biografie, napriklad o Ghandhim, Matke Tereze alebo Edith Piaf. Take tie dnesne moderne krimi su super, uz som precitala asi 20 za rok :D ale asi by som ich nedavala za nejaky priklad najlepsich knih, aj ked clovek nevie prestat citat, to je pravda, ale druhykrat by som ich necitala.
Aa skoro by som zabudla, kniha Korene od Alex Haley, je o otroctve
@simsalabim súhlasím. Mne sa páčilo aj 100 rokov samoty od Marquéza.
@niki450 túto knihu som si vypýtala od Ježiška
Camilla Lackberg seria o Erike a detektivovi Hedstromovi ♥️♥️♥️ Coelhova beletria. Darcy Coates a seria o strasidelnych domoch. Karika a jeho Trhlina, Strach, atd. A najnovsie Freida McFadden a seria Pomocnicka.
@kvadrinkaaa ja som čítala Odviate vetrom ako 12 ročná. Odvtedy je už 50 rokov. A čítam ju každý druhý rok.. Aj film si vždy pozriem, keď ho niekde dávajú.

@tojuska za mna ak clovek chce vynechat tu strasidelnejsiu cast, odporucam len 3 knihu zo serie, tam to elita v bunkry zabije tym co povie a ja som potom tyzden nad tym dokola rozmyslala, ze knizka pisana v minulom storoci a stale aplikovatelna myslienka.
V prvej knizke bola cast, kde maly chlapec sam skocil do takej hmly a zabil sa, to by som v tehotenstv ani nedoporucila citat, z toho som ostala v soku a asi 3x som to citala dokola, ci som to spravne pochopila.