icon

Najlepšia kniha, ktorú ste kedy prečítali?

14. aug 2024

Aká je najlepšia kniha čo ste kedy čítali? Nemyslím moc odborné knihy alebo motivačné ale také pri ktorých po prečítaní nemôžete prestať myslieť na dej a kľudne by ste ju dali odznova zas 🙂

Strana
z8
canany
21. aug 2024

@tojuska za mna ak clovek chce vynechat tu strasidelnejsiu cast, odporucam len 3 knihu zo serie, tam to elita v bunkry zabije tym co povie a ja som potom tyzden nad tym dokola rozmyslala, ze knizka pisana v minulom storoci a stale aplikovatelna myslienka.
V prvej knizke bola cast, kde maly chlapec sam skocil do takej hmly a zabil sa, to by som v tehotenstv ani nedoporucila citat, z toho som ostala v soku a asi 3x som to citala dokola, ci som to spravne pochopila.

tojuska
21. aug 2024

@canany ja som len par stran precitala kym som cakala kym sa mi rozbehne porod a potom som uz mala ine problémy 😅😅 a teda už som sa k nej nevratila, mala na aktuálne 14 týždňov a stale ma neláka, mozno pride vhodna doba, uvidime ☺️😅

sandra154
23. aug 2024

Polnočná knižnica, Neviditeľný život Addie LaRue

isis234
31. aug 2024

Niekto tu spomínal - Nezlomné - prečítaná , 👍🐝 odporúčam

niki450
18. nov 2024

Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj - čítam veľa ale táto kniha, príbeh je za mňa topka👍👍👍

riamia91
18. nov 2024

@niki450 ja by som v tej knihe prijala viac, viac ju rozvinut. Ale je to jedna z tych, ktora stala za slzy.

evkaor
19. nov 2024

@niki450 krásna kniha. Skutočný príbeh jednej rodiny.

3princezne
19. nov 2024

Uz tu spominali tie knihy, pre mna najlepsie klasiky Henri Charrier - Motyl, Plamene inkvizicie, Gricska carodejnica, Preklati krali. Mna osobne vzdy velmi zaujali aj biografie, napriklad o Ghandhim, Matke Tereze alebo Edith Piaf. Take tie dnesne moderne krimi su super, uz som precitala asi 20 za rok :D ale asi by som ich nedavala za nejaky priklad najlepsich knih, aj ked clovek nevie prestat citat, to je pravda, ale druhykrat by som ich necitala.

3princezne
19. nov 2024

Aa skoro by som zabudla, kniha Korene od Alex Haley, je o otroctve

merlinja
19. nov 2024

@simsalabim súhlasím. Mne sa páčilo aj 100 rokov samoty od Marquéza.

markaterka
19. nov 2024

@niki450 túto knihu som si vypýtala od Ježiška

janababana
19. nov 2024

Camilla Lackberg seria o Erike a detektivovi Hedstromovi ♥️♥️♥️ Coelhova beletria. Darcy Coates a seria o strasidelnych domoch. Karika a jeho Trhlina, Strach, atd. A najnovsie Freida McFadden a seria Pomocnicka.

roseania
7. mar 2025

@kvadrinkaaa ja som čítala Odviate vetrom ako 12 ročná. Odvtedy je už 50 rokov. A čítam ju každý druhý rok.. Aj film si vždy pozriem, keď ho niekde dávajú.

anega79
7. mar 2025

@roseania aj ja, precitane stovky knih, scarlett je ale vzdy nr.1

Strana
z8