icon

Najlepšie knihy o sebarozvoji a psychologickom prehĺbení

12. júl 2025

Poraďte mi dobré knihy o sebarozvoji psychológia, úzkosti, depresia, vztahy.Nie tie klasické omackove z knihkupectva niečo viac do hlbky

anonym_7a85f3
12. júl 2025

@anonym_autor vsetky su omackove. Myslis, ze knihy ti pomozu? Vzchop sa zenska!

espeo
12. júl 2025

Dale Carnegie Ako sa zbaviť starosti a začať žiť', Ako si získať priateľov a pôsobiť na ľudí. Keď sa budeš riadiť jeho pravidlami, nikdy nezapotíš taky komentár, ako človek, co pod ruskom anonymity napísal prvý komentár. Aj keď teda toto moje posudzovanie anonyma nie je hodne Carnegieho.

anonym_98305a
12. júl 2025
luccija
12. júl 2025

Ja mám od Radkina Honzaka mám rada jeho humor táto je viac aj o iných veciach takých odbornejsich rôzne štúdie psychiatrické atď...čo na, ktorú do zaberá atd, mikrobiom, viac psychosomaticke veci

https://www.martinus.sk/754373-psychosomaticka-...

A potom tiež od neho vsichni žijem v blazinci😀tá je ľahko čitateľná, ale tiež taká iná.

luccija
12. júl 2025

Ale nečakaj od toho, že keď budeš robiť toto a toto... tak ti bude lepšie.Skor ako funguje telo emócie, prečo sú úzkosti atď..iné choroby astma, alergie.Celkovo emócie a vplyv na telo zlosť atď...

veonka
22. júl 2025

@anonym_autor Dan Millman a jeho knihy

s1s4
22. júl 2025

ja som ich citala viac nez dost a teda tieto dve vo mne rezonuju
murphyho neviem ci by som uplne zaradila do sebarozvoja ale je to urcite knizka ktoru by si mal precitat kazdy, kto chce v zivote nejaku zmenu
+ nechcel/a si klasicke z knihkupectva ale atomove navyky je dalsia z vybornych knih
treba si ale uvedomit ze knizka ta nezmeni, zmeni ta to ako pojmes obsah knizky a co si ty z nej vezmes k srdcu