icon

Najlepšie knihy pre bezdetné kamarátky po štyridsiatke

sun_shine_2020
18. dec 2024

Ahojte, poradite mi prosim knihu pre kamosku?
Ma 40+, bezdetna, bez partnera (rozvod po viac ako desiatoch rokoch manzelstva), ...ale potrebovala by trosku pozitivne "nakopnut", zacala u nej depresia. Neviem ci ist do niecoho motivacneho alebo skor nieco vtipne? Ak ste si niektora tym presli, aka kniha vam pomohla? Dakujem 🙂

Strana
z2
marca12
19. dec 2024

@aurelia2000 Ona to nemyslela v zlom. Myslela to tak,ze hlada knihu,ktora by jej pomohla,nakopla ju a zabavila. Tak som to ja pochopila.

majkabambulik
19. dec 2024

@sun_shine_2020 Velmi dobre si to opisala, kamaratka je plna zazitkov, zahltena vsetkym, vela priatelov, no pritom citi samotu, prazdnotu a ide do depresii. Nechces jej ponuknut moznost, aby sa zacala aj obetovat pre sice cudzie dieta, ale ako pises, deprimuje ju, ze sa vracia do prazdneho domu? Nie je to lahke rozhodnutie, ale urcite daruje nieco, co sa neda nikde kupit ... https://www.profesia.sk/praca/centrum-pre-deti-...

any_soj
19. dec 2024

@sun_shine_2020 má naozaj depresiu? Tak určite nie motivačné, depresia nie je o nemotivácií.

parvitas
20. dec 2024

mňa celkom bavila kniha Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život (Alexandra Potter)
ale aj knihy od Evy Borušovičovej sú fajn

sonula
20. dec 2024

Co tak miesto motivacneho bullshitu jej dRovat spolocny zazitok a pokecat si?

lius
20. dec 2024

Baricak Slabikar stastia

sroubek78
20. dec 2024

Odporúčam knihu "Mních, ktorý predal svoje ferrari". Pomohla mi v čase, keď som nebola na tom psychicky najlepšie. Úplne som ju zhltla a to knihy moc nečítam...

scmelikova
23. dec 2024

Mne sa pacila Preco mama pije. Vtipne citanie a ma to
Viac pokracovani od tej istej autorky.

Strana
z2