Najlepšie krimi a evitovky na dovolenku
Ahojte, poradte mi nejake knihy na dovolenku. Mam rada krimi na sposob Nesbo, alebo nieco na styl evitoviek ako Mal to byt pekny zivot, Bez dcery som neodisla atd….Ak mate nieco podobne v bazariku, rada odkupim. Vdaka
Prezila len jedina, Lubostny list.
na co kupovat, prihlas sa do najblizsej kniznice
@liz_lemon nezijem na Sk.
Ani ja nežijem na Slovensku a mame tu knižnice. Ktorá krajina nemá?
@sisaka tak zrejme chce čítať v slovenskom jazyku. Máte vo vašej knižnici výber kníh v slovenskom jazyku? Švagriná si po príchode na Slovensko nakúpi knihy za polovicu mesačného platu aby mala celý rok čo čítať lebo v rakúskych knižniciach slovenské knihy akosi nemajú...
@sisaka ja som presne vedela ze aj v takej nevinnej teme ako su knihy sa najde nejaka lopata, ktora tu prispeje svojim skvostom! Nesklamala si.
@sisaka tak zrejme chce čítať v slovenskom jazyku. Máte vo vašej knižnici výber kníh v slovenskom jazyku? Švagriná si po príchode na Slovensko nakúpi knihy za polovicu mesačného platu aby mala celý rok čo čítať lebo v rakúskych knižniciach slovenské knihy akosi nemajú...
@ayato dakujem za pochopenie situacie❤️
Neviem, kto je tu lopata, keď nie si schopná čítať v jazyku krajiny, v ktorej žiješ.
Ty si odpovedala na tip - choď do knižnice, že si v zahraničí. Možno sa nauč vyjadrovať a odpovedaj k veci. Napríklad, rada by som si prečítala niečo v slovenčine, potom nebudeš mať príspevky od lopaty
Neviem, kto je tu lopata, keď nie si schopná čítať v jazyku krajiny, v ktorej žiješ.
Ty si odpovedala na tip - choď do knižnice, že si v zahraničí. Možno sa nauč vyjadrovať a odpovedaj k veci. Napríklad, rada by som si prečítala niečo v slovenčine, potom nebudeš mať príspevky od lopaty
@sisaka aha….takze odchodom do zahranicia automaticky stracas pravo citat si knihy v materinskom jazyku? Preco si ty potom na slovenskom portali pre mamicky? V krajine v ktorej zijes ziadne nemate?
Skús sa popýtať v skupine v krajine ktorej žiješ alebo napr aj na FB , ja som si tak zaobstarala dosť knižiek. Tiež radšej čítam knižky v slovenčine. Ako v jazyku krajiny ktorej žijem. Ani nie preto žeby som mala problém s jazykmi v danej krajine ale preto aby som si zachovala slovencinu
@ayato máme, ale málo, českých viac, ale našťastie nie som odkázaná na slovenské/české preklady, radšej si prečítam v originali. Sem tam mi mama pošle jednu dve knihy vyslovene slovenskú/českú tvorbu, aby som mala prehľad.
Skús sa popýtať v skupine v krajine ktorej žiješ alebo napr aj na FB , ja som si tak zaobstarala dosť knižiek. Tiež radšej čítam knižky v slovenčine. Ako v jazyku krajiny ktorej žijem. Ani nie preto žeby som mala problém s jazykmi v danej krajine ale preto aby som si zachovala slovencinu
@sense aj to je dobry napad!
Veď si čítaj v akom chceš, máš problém s pochopením písaného textu?
Veď si čítaj v akom chceš, máš problém s pochopením písaného textu?
@sisaka ty mas problem s pochopenim otazky. Co mas 2 roky aby si potrebovala hodinove vysvetlenie?
Ak máš rada Nesbo môžeš skúsiť Keplerove. Tiež je to severské krimi
Ak máš rada Nesbo môžeš skúsiť Keplerove. Tiež je to severské krimi
@smajliica dakujem, pozriem
Sedem sestier, Miznuce dievcata seria, Preco mama pije
inak si mozes kupit aj eknihy

na co kupovat, prihlas sa do najblizsej kniznice