icon

Názor na poviedku

lenuska999
16. okt 2025

Ahojteee. Momentálne začínam s písaním a premýšľam nad zaslaním poviedky do jednej z autorských súťaži. Problém je v tom, že som sa stretla so zmiešanými reakciami a teraz sama neviem čo si o nej myslieť 😂. Ak by sa tu našiel niekto kto má nejaké skúsenosti s písaním a vyzná sa, bola by som rada. Kľudne mi napíšte do súkromných správ a ja vám ju zašlem na e-mail. Ocenila by som však, keby sa kritika týkala skôr štýlu písania a pod., pretože gramatike som sa ešte veľmi nevenovala. Vopred ďakujem. 🙏🏻

lenuska999
autor
16. okt 2025

Ešte som zabudla dodať, že poviedka nie je dokončená a má sotva dve strany... Len by som sa rada odrazila od vašich názorov a na základe nich neskôr pokračovala.

rozculena
16. okt 2025
@lenuska999

Ešte som zabudla dodať, že poviedka nie je dokončená a má sotva dve strany... Len by som sa rada odrazila od vašich názorov a na základe nich neskôr pokračovala.

@lenuska999 pošli,gramatiku kuknem.Či som to nepochopila a o gramatiku ti teraz nejde...ale môžem prečítať aj tak

lenuska999
autor
16. okt 2025
@rozculena

@lenuska999 pošli,gramatiku kuknem.Či som to nepochopila a o gramatiku ti teraz nejde...ale môžem prečítať aj tak

@rozculena Nie, ide mi skôr o štýl písania - či je plynulý, dostatočne zaujímavý...🙃

rozculena
16. okt 2025
@lenuska999

@rozculena Nie, ide mi skôr o štýl písania - či je plynulý, dostatočne zaujímavý...🙃

@lenuska999 čo je zaujímavé pre mňa,nemusí byť pre iného....alebo naopak

ivka225
16. okt 2025

Pošli, posúdim.

ovaaa
16. okt 2025

Pošli

lllaila
16. okt 2025

@lenuska999 pošli aj mne, rada prečítam

terry2003
16. okt 2025

Pošli

klarolinne
17. okt 2025

Pošli aj mne ak chceš. S písaním mám skúsenosti, ale ten vkus je velmi individuálny.

vandavision
17. okt 2025

Môžeš aj mne poslať, rada si to prečítam

lenuska999
autor
18. okt 2025

baby, ďakujem vám za záujem o prečítanie si mojej poviedky, ale bohužiaľ mám nejaký problém s otvorením súboru. ak sa mi to podarí vyriešiť, určite vám ju rada pošlem 🙏🏻

marwelsimo
18. okt 2025

@lenuska999 Ahoj som len laik ale kludne mozes poslat aj nazor laika sa hodi. Rad čitam marcelolearcin@gmail.com
@lenuska999