Názor na poviedku
Ahojteee. Momentálne začínam s písaním a premýšľam nad zaslaním poviedky do jednej z autorských súťaži. Problém je v tom, že som sa stretla so zmiešanými reakciami a teraz sama neviem čo si o nej myslieť 😂. Ak by sa tu našiel niekto kto má nejaké skúsenosti s písaním a vyzná sa, bola by som rada. Kľudne mi napíšte do súkromných správ a ja vám ju zašlem na e-mail. Ocenila by som však, keby sa kritika týkala skôr štýlu písania a pod., pretože gramatike som sa ešte veľmi nevenovala. Vopred ďakujem. 🙏🏻
Ešte som zabudla dodať, že poviedka nie je dokončená a má sotva dve strany... Len by som sa rada odrazila od vašich názorov a na základe nich neskôr pokračovala.
@lenuska999 pošli,gramatiku kuknem.Či som to nepochopila a o gramatiku ti teraz nejde...ale môžem prečítať aj tak
@lenuska999 pošli,gramatiku kuknem.Či som to nepochopila a o gramatiku ti teraz nejde...ale môžem prečítať aj tak
@rozculena Nie, ide mi skôr o štýl písania - či je plynulý, dostatočne zaujímavý...🙃
@rozculena Nie, ide mi skôr o štýl písania - či je plynulý, dostatočne zaujímavý...🙃
@lenuska999 čo je zaujímavé pre mňa,nemusí byť pre iného....alebo naopak
Pošli, posúdim.
Pošli
@lenuska999 pošli aj mne, rada prečítam
Pošli
Pošli aj mne ak chceš. S písaním mám skúsenosti, ale ten vkus je velmi individuálny.
Môžeš aj mne poslať, rada si to prečítam
baby, ďakujem vám za záujem o prečítanie si mojej poviedky, ale bohužiaľ mám nejaký problém s otvorením súboru. ak sa mi to podarí vyriešiť, určite vám ju rada pošlem 🙏🏻
@lenuska999 Ahoj som len laik ale kludne mozes poslat aj nazor laika sa hodi. Rad čitam marcelolearcin@gmail.com
@lenuska999

Ešte som zabudla dodať, že poviedka nie je dokončená a má sotva dve strany... Len by som sa rada odrazila od vašich názorov a na základe nich neskôr pokračovala.