Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Nápoj v hádanke je aj na obálke knihy
Čítala som 🙂 dnes naozaj jednoduché. Videla som aj film. Je to veľmi známa kniha.
V nazve knihy je ovocie , ktore ma farbu pozadia obrazka
Ciiii tak dnes nic vobec :D
Dnes ľahučké, "strojové ovocie", kto si pamätá, pred pár rokmi táto kniha bola aj vo veľkom obrázku knižná šifra, existuje aj film
@anonym_585d4f
@milos123456 vdaka, na zaklade vasich rad som to nasla 🙂
@anonym_585d4f ked sa mi to podarilo najst na radu dam vyssie, tak som dodatocne pochopila co si myslela tym "strojove". Keby mi to docvaklo skor, aj tvoja rada je velmi dobra 🙂
@milos123456 v podstate toto som si neuvedomila. mne to došlo s tými indíciami… aj keď skôr z filmu, si pamatám ako som sa bála keď som ho videla ako mladá…
@milos123456 v podstate toto som si neuvedomila. mne to došlo s tými indíciami… aj keď skôr z filmu, si pamatám ako som sa bála keď som ho videla ako mladá…
@biba_18 ja som ten film tusim ani nepochopila a tiez az vdaka napovedam mi trklo
Ciiii tak dnes nic vobec :D
@majovka333 podobne... oranžový nápoj? A čo to mlieko?
Dnes ľahučké, "strojové ovocie", kto si pamätá, pred pár rokmi táto kniha bola aj vo veľkom obrázku knižná šifra, existuje aj film
@anonym_585d4f ďakujem za nápovedu
V nazve knihy je ovocie , ktore ma farbu pozadia obrazka
@milos123456 Dakujem Vaša napoveda mi pomohla 😉
Už mám ale nikdy sim nepočula o tej knihe. Idem kukn
Vďaka za napovedy
Tak o tejto knihe a ani filme som nikdy nepočula. Dievčatá, ďakujem za nápovedu a klobúk dole, ak tieto posledné knihy fakt poznáte.
Asi neviem googliť, ale toto ani na základe nápoved nedávam. Google ponúka len záhradkárske knihy 🙂
tak nakoniec som pochopila, že nápovedy dávate k dnešnej knihe a ja neviem včerajšiu ešte 🙂
Asi neviem googliť, ale toto ani na základe nápoved nedávam. Google ponúka len záhradkárske knihy 🙂
@april171 😁
Tak o tejto knihe a ani filme som nikdy nepočula. Dievčatá, ďakujem za nápovedu a klobúk dole, ak tieto posledné knihy fakt poznáte.
@miskasiska presne, ani ja tieto dve nepoznám. Tak ale viac čítam fantazy
Iniciály A.B
Dve slova v nazve. Prve cast fyziky, ktora sa zaobera pohybom telies. Druhe slovo oranzove ovocie
Toto bolo úplne najľahšie pre mňa zatiaľ, hneď som vedela
Dve slova v nazve. Prve cast fyziky, ktora sa zaobera pohybom telies. Druhe slovo oranzove ovocie
@kvetulienka253 Ďakujem za tieto indície, bez toho by som na to asi nikdy neprišla. Som zvedavá, aké budú ďalšie dve indície, ktoré nám ponúknu. O knihe som ani netušila, podľa popisu sa zdá, že by to mohlo byť zaujímavé a poučné čítanie.
@kvetulienka253 , vdaka za tuto indiciu...uplne presna 🙂
@kvetulienka253 tak toto pomohlo 😁