Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Ja vôbec netuším. Dnes ťažká migréna
Čakám na napovedu o 12:00
Tá druhá postava je aj dobrá maska na Halloween
Ona je ako kráľovná z pyramíd, on ako tvor z búrky a z laboratória.
Ich mená nesú názov knihy
@ana1009 Klobúk dole, perfektná nápoveda, ale teda takúto knihu som si nikdy nevšimla.
Ja vôbec netuším. Dnes ťažká migréna
Čakám na napovedu o 12:00
@macik166 ani ja sa nechytám 😀
Dievčatá, dnes mi anglický názov nevzalo, tak skúste radšej sk verziu 🙂
Dievčatá, dnes mi anglický názov nevzalo, tak skúste radšej sk verziu 🙂
@valilienka2 môžeš mi prosim napísať, akej národnosti je spisovateľ? Ďakujem
No mne vôbec neberie odpoveď tak neviem či myslím na zlú knihu alebo prečo. Je prvé meno na A a druhé na O?
@dqqq nie
@valilienka2 môžeš mi prosim napísať, akej národnosti je spisovateľ? Ďakujem
@macik166 Britka
@macik166 ani ja sa nechytám 😀
@valilienka2 ona je egyptská kráľovna a on bol majiteľ hradu vo filme Pehavy Max a strašidlá.
Dnešnú knihu už mám v košíku 😊 a k tomu ešte jednu od tejto autorky. Vyzerá to veľmi zaujímavo
Romantická súčasná beletria, autorka je Britka, žije v New Yorku
@valilienka2 ona je egyptská kráľovna a on bol majiteľ hradu vo filme Pehavy Max a strašidlá.
@lienockafe Ďakujem za nasmerovanie. Tak o tejto knihe som ani netušila, vďaka tomuto som si prečítala na Martinuse o čom je, recenzie, vyzerá to celkom fajn. Ešte raz vďaka!
Názov berie iba v SK
Super, ďakujem za pomoc...ani som nemusela nič hľadať, zadala som názov podľa vašich rád a hneď mi to zobralo
Mne vôbec nič nenapadá aj podľa vašich pomôcok som išla a nič
@michaellad Najznámejšia egyptská kráľovná a stvoriteľ monštra , ktorému dal život blesk
@michaellad tak ona má meno po najslávnejšej egyptskej královne a on má meno podľa postavy slávneho románu mary shelley
Názov berie iba v SK
@renata681973 dávam "K" a neberie mi názov knihy ani s "C"
@majuska515 tak máš nesprávne napísané jeho meno, mi to tak vychádza ...
@majuska515 tak máš nesprávne napísané jeho meno, mi to tak vychádza ...
@biba_18 🤦♂️🫣jasné,100x na to pozerám a chybu som nevidela. Ok,mám. Ďakujem
@majuska515 mne zobralo C. Tak si ju vyhľadaj má nete a skopiruj nazov
@majuska515 A máš správna aj to druhé meno v názve knihy "F"?
@michaellad naziv knihy su mena zacinajuce na K a F
Ja som dala s k a urobila som v druhom mene preklep a zobralo mi to
Akoze ale uz ma to nebavi, kopec knih, ktore som v zivote nevidela, ani nezaregistrovala, klasiky na zaciatku boli super, alenprestava ma to bavit, ked musim kazdy den patrat, lebo vobec netusim a to citam vela
Akoze ale uz ma to nebavi, kopec knih, ktore som v zivote nevidela, ani nezaregistrovala, klasiky na zaciatku boli super, alenprestava ma to bavit, ked musim kazdy den patrat, lebo vobec netusim a to citam vela
@msnesquik však ide o to pátrať... ak Ťa to nebaví, nemusíš... či niekto Ti drží kladivo nad hlavou? 🙂
Alebo pozeraj rovno tu indície, tie sú zväčša také priehľadné... Ja sem idem až keď uhádnem, a keď náhodou nie, až po poslednej indícii...

@dqqq nie. Volali sa inak. Ona ako egyptská kráľovná a on ako čudný vedec, ktorý stvoril netvora. (Často si ľudia myslia, že je to meno toho netvora 😉)
@maya_hi ďakujem konečne to mám