Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Zaujímavá knižka, aj by som si ju prečítala. Dá sa požičať v knižnici. Ďakujem za nápovedy.
Na ja som dnes mimo nasla som jednu knihu ale nejak mi ju nechce zobrat tak ešte počkám na ďalšie nápovedy
Ja to aj tak neviem nájsť 😂
Riaditeľ tohto miesta je vták ktorého mal Dumbledore vo svojej kancelárii :D a ten tieň na obrázku pod slnečníkom nie je tieň, je to jedno z detí, a je vyobrazené úplne super, úplne presne. Aj ten tvor zelený je dieta. Kniha vyšla v roku 2022. A v názve je slovo, ktoré je nebeský modré/modraste :D
Riaditeľ tohto miesta je vták ktorého mal Dumbledore vo svojej kancelárii :D a ten tieň na obrázku pod slnečníkom nie je tieň, je to jedno z detí, a je vyobrazené úplne super, úplne presne. Aj ten tvor zelený je dieta. Kniha vyšla v roku 2022. A v názve je slovo, ktoré je nebeský modré/modraste :D
@janagem meno vtáka som našla...ale názov žiadnej knihy mi to nevie nájsť
"Sídlo pri modrej vode", 1.diel série, r.2022, tento rok vyšiel 2.diel série, krstné meno spisovateľa sú 2 písmenká
@anonym_585d4f toto pomohlo a takisto obalka 😉
Vďaka za napovedy za minútu najdene
Prvá dnešná nápoveda sa nápadne podobá na obálku knihy 😁 A to, čo je na nej zobrazené, je aj v názve knihy
@janagem Až vďaka tomu vtákovi som to našla, ďakujem.
Ďakujem za nápovedy, našla som to podľa tej farby.
Konečne to mám
povedzme že tá pláž dole nie je pláž ale označenie časti pevniny pri mori…
@biba_18 Vaša nápoveda mi pomohla👍ďakujem
dnes som uplne strateny viete mi pomoc s nejakou napovedou ze ako hladat nazov? Pripadne z akej krajiny aj autor / autorka a podobne
dnes som uplne strateny viete mi pomoc s nejakou napovedou ze ako hladat nazov? Pripadne z akej krajiny aj autor / autorka a podobne
@threben americký autor, lgbt literatúra
Dakujem mne pomohol autor lgbt literatúra a hned ukáže autora s meno 2 inici......inak by som hľadala do vianoc😉
@janagem Vďaka. Tá farba mi pomohla. Najprv mi to našlo český názov, ale slovenský je odlišný.

No uz mam aj ja 😊 ďakujem za nápovedy.