icon

Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní

dqqq
5. okt 2025

Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂

stankadu
19. okt 2025

No uz mam aj ja 😊 ďakujem za nápovedy.

larsen
19. okt 2025

Zaujímavá knižka, aj by som si ju prečítala. Dá sa požičať v knižnici. Ďakujem za nápovedy.

brendaa
20. okt 2025

@biba_18 dík za nápovedu v sekunde som našla 😊

lucinkak
20. okt 2025
@biba_18

a toto konkrétne (v slovenskej verzii) je veľmi slávne francúzske územie pri mori a súvisí s farbou mora

@biba_18 ďakujem presne sedí....aj obálka aj napoveda 👌

dqqq
autor
Autor odpoveď zmazal
dqqq
autor
20. okt 2025

Na ja som dnes mimo nasla som jednu knihu ale nejak mi ju nechce zobrat tak ešte počkám na ďalšie nápovedy

kikundela
20. okt 2025

Ja to aj tak neviem nájsť 😂

adulka07
20. okt 2025
@kikundela

Ja to aj tak neviem nájsť 😂

@kikundela ani ja 😄

janagem
20. okt 2025

Riaditeľ tohto miesta je vták ktorého mal Dumbledore vo svojej kancelárii :D a ten tieň na obrázku pod slnečníkom nie je tieň, je to jedno z detí, a je vyobrazené úplne super, úplne presne. Aj ten tvor zelený je dieta. Kniha vyšla v roku 2022. A v názve je slovo, ktoré je nebeský modré/modraste :D

adulka07
20. okt 2025
@janagem

Riaditeľ tohto miesta je vták ktorého mal Dumbledore vo svojej kancelárii :D a ten tieň na obrázku pod slnečníkom nie je tieň, je to jedno z detí, a je vyobrazené úplne super, úplne presne. Aj ten tvor zelený je dieta. Kniha vyšla v roku 2022. A v názve je slovo, ktoré je nebeský modré/modraste :D

@janagem meno vtáka som našla...ale názov žiadnej knihy mi to nevie nájsť

martinkatinka
20. okt 2025
@anonym_585d4f

"Sídlo pri modrej vode", 1.diel série, r.2022, tento rok vyšiel 2.diel série, krstné meno spisovateľa sú 2 písmenká

@anonym_585d4f toto pomohlo a takisto obalka 😉

pauli_ncek
Autor odpoveď zmazal
aduskalac
20. okt 2025

Vďaka za napovedy za minútu najdene

maya_hi
20. okt 2025

Prvá dnešná nápoveda sa nápadne podobá na obálku knihy 😁 A to, čo je na nej zobrazené, je aj v názve knihy

janagem
20. okt 2025
@adulka07

@janagem meno vtáka som našla...ale názov žiadnej knihy mi to nevie nájsť

@adulka07 lebo kniha má v nazve to čo vidíš vľavo hore na obrázku a tá farba je tiež veľmi dolezita

adulka07
20. okt 2025
@janagem

@adulka07 lebo kniha má v nazve to čo vidíš vľavo hore na obrázku a tá farba je tiež veľmi dolezita

@janagem už mám 👍 ďakujem

miskasiska
20. okt 2025
@janagem

@janagem Až vďaka tomu vtákovi som to našla, ďakujem.

roseania
20. okt 2025

Ďakujem za nápovedy, našla som to podľa tej farby.

pegi7474
20. okt 2025
@maya_hi

Prvá dnešná nápoveda sa nápadne podobá na obálku knihy 😁 A to, čo je na nej zobrazené, je aj v názve knihy

@maya_hi ja netusim och este nejaka napoveda? Prosim

pegi7474
20. okt 2025
@adulka07

@janagem už mám 👍 ďakujem

@adulka07 uz mám

dqqq
autor
20. okt 2025

Konečne to mám

radka1303
20. okt 2025
@larsen

Zaujímavá knižka, aj by som si ju prečítala. Dá sa požičať v knižnici. Ďakujem za nápovedy.

@larsen myslím, že áno. Odporúčam prečítať, je to naozaj dobré, aj tie ostatné knihy 🙂 veľmi pekne napísané a aj pútavo.

editka2002
20. okt 2025
@biba_18

povedzme že tá pláž dole nie je pláž ale označenie časti pevniny pri mori…

@biba_18 Vaša nápoveda mi pomohla👍ďakujem

threben
20. okt 2025

dnes som uplne strateny viete mi pomoc s nejakou napovedou ze ako hladat nazov? Pripadne z akej krajiny aj autor / autorka a podobne

anonym_585d4f
20. okt 2025
@threben

dnes som uplne strateny viete mi pomoc s nejakou napovedou ze ako hladat nazov? Pripadne z akej krajiny aj autor / autorka a podobne

@threben americký autor, lgbt literatúra

beronsche
20. okt 2025
@anonym_585d4f

@threben americký autor, lgbt literatúra

@anonym_585d4f ešte je potrebné poznamenať, ze LGBT nie je ustrednou témou. Aby to niekoho nemiatlo.

trikolina
20. okt 2025

Dakujem mne pomohol autor lgbt literatúra a hned ukáže autora s meno 2 inici......inak by som hľadala do vianoc😉

biba_18
20. okt 2025

@threben prečo si neprečítaš nápovedy ktoré tu už sú?

threben
20. okt 2025
@biba_18

@threben prečo si neprečítaš nápovedy ktoré tu už sú?

@biba_18 uz som to nasiel a pojdem to kupovat, hned ako som to napisal tak som to nasiel, dakujem za pomoc

majka2959
20. okt 2025
@janagem

@janagem Vďaka. Tá farba mi pomohla. Najprv mi to našlo český názov, ale slovenský je odlišný.