Odporúčania na historické romantické romány pre maminku
Dobrý deň. Potrebujem poradiť, mamina rada číta historické romantické romány. Od spisovateliek Tamera Alexanderova a Julie Klassenova ma prečítané všetko. Viete mi poradiť daaku dobrú spisovateľku, ktorá píše takýto štýl? Ďakujem
Lucinda Riley, Tessa Afsharova
autora ti neporadim ale my chodime do kniznice je tam velmi vela knih na vyber tiez citam tento zaner
@neonka123 Philippa Gregory…Všetky jej knihy…
@neonka123 Ja som tiež nedávno objavila tieto autorky. Podobne píše aj Laura Frantz. Kristi Ann Hunterová má romantickejší štýl. Chystám sa postupne aj na ďalšie autorky z i527, napr. Coleen Cobleová, Elizabeth Cander, Denise Hunter, J'Nell Ciesielski, Melanie Dobsonová, Amunda Dykesová.
Alison Weirova , prečítala som od nej už kopec kníh. Zameriava sa hlavne na obdobie Tudorovcov, vojna ruží , aj o Eleanóre Akvitánskej má pár románov . Je to anglická historička.
Okrem spomenutych este tracy anne warrenova
Neviem, ci pise na ten styl, ako spomenute auorky, ale Diana Gabbaldon - Cudzinka a ostatne knihy v serii. A k tomu serial.
Pridám ešte Sarah E. Ladd, Abigail Wilson - tiež píšu také príjemné ľahké historické romány
Alison Weirova , prečítala som od nej už kopec kníh. Zameriava sa hlavne na obdobie Tudorovcov, vojna ruží , aj o Eleanóre Akvitánskej má pár románov . Je to anglická historička.
@alandra Ahoj, ona ale píše len v češtine, či?..Alebo máš nejaké knihy od nej aj v slovenčine?…
z nasich skuste Janu Pronsku..mne sa velmi paci styl Warenovej
Tiež sa prikláňam k Jude Deveraux,hlavne staršie knihy zo ságy Montgomery,čítam dookola.
@alandra Ahoj, ona ale píše len v češtine, či?..Alebo máš nejaké knihy od nej aj v slovenčine?…
@nikoletta1712 tak ona piše v angličtine, ale je pravda že preklad je iba v češtine.Aspoň ja som čitala knihy od nej len v češtine.
@nikoletta1712 tak ona piše v angličtine, ale je pravda že preklad je iba v češtine.Aspoň ja som čitala knihy od nej len v češtine.
@alandra Ďakujem…Len som si myslela, že je preložená nejaká kniha od nej v slovenčine…
vyskusajte Sarah Larkovu

Trosku starsie knihy ale stale uzasne 🙂 Jude Deveraux, Kathleen E. Woodiwiss, Kat Martinova, dookola tie knihy citam