Odporučíte mi novšie trilery na dovolenku?
Ahojte, tie ktoré čítate,poradíte mi nejaké zaujímavé trilery? Niečo podobné ako "prežila len jediná ". Staré tajomstvo a jeho postupné odhaľovanie. Najlepšie novšie aby som ich vedela aj kúpiť. Prípadne aspoň autora. Blíži sa dovolenka a ja ešte nemám kúpené knihy.
Ahoj, neviem ci citas aj v anglictine ale teraz akurat citam "Every time I go on vacation, someone dies" a je to perfektna dovolenkova oddychovka. Skor cozy mystery ako thriller ale som asi v polovici a je to vyborne napisane a ma to letny, dovolenkovy vibe. Teraz ju maju este aj v zlave na martinuse 🙂
Ahoj, neviem ci citas aj v anglictine ale teraz akurat citam "Every time I go on vacation, someone dies" a je to perfektna dovolenkova oddychovka. Skor cozy mystery ako thriller ale som asi v polovici a je to vyborne napisane a ma to letny, dovolenkovy vibe. Teraz ju maju este aj v zlave na martinuse 🙂
@001angie ďakujem, pozriem sa na to aj keď v angličtine čítam pomenej, ale na dovolenke bude viac času sústrediť sa, tak by to mohlo ísť 😅.
Knihy od Freidy McFadden určite 😊
Knihy od Freidy McFadden určite 😊
@izabela181 odporúčaš aj nejakú konkrétnu? Pozerala som včera v Martinuse je ich celkom dosť aj novotín.
Mne sa páčili úplne všetky 😊 ja som ich čítala postupne ako vychádzali 😊 ale teda trilógia Pomocníčka je perfektná, Anatómia lži, Väzeň, Frajer napríklad. Ale ak sa ti páči tento štýl písania a prečítaš od nej 1-2, určite stiahneš po všetkých 🙈