Odporučte mi podobné knihy ako Štvrté krídlo
Ahojte, prave som za tri dni zhltla stvrte kridlo a zelezny plamen a som smutna ze musim na dalsiu cast cakat niekolko mesiacov... preto sa chcem spytat, ci mi niekto nevie odporucit podobne knihy?🙂 dakujem
@iva_na11 seria Selekcia a seria Cervena kralovna 🙂
@iva_na11 skús sa inšpirovať tu https://www.modrykonik.sk/group/1935/
@domini404 ahoj, vies co vsetko ma na tej knihe bavilo vratane aj tej romantiky.. je super dynamicky napisana. Ja som asi novacik v tejto teme, citam skor thrilery a kriminalky a zatial som citala len hunger games a divergenciu a toto.... skusala som vcera aj tie ruze a trne ale teda oproti tymto kniham mi to zatial pride nuda... 🙈
@michaelam2 dakujem pozriem🙂
@iva_na11 ak mas rada take romanticke fantasy tak urcite pozri tie dve serie, mne sa to pacilo 🙂
@iva_na11 hm som tie ruze a trne osobne necitala tak neviem sa vyjadrit. Iba viem ze okolo toho je celkom fanbase :D este ma napadol outlander - cudzinka. To ale mozno aj poznas. Su knihy a je aj serial. Prve 3 serie su podla mna skvele serialove ale ani tie dalsie nezaostavaju. Citala som myslim prvu a druhu knihu. Nema to sice taky rychly spad ale je to tiez romanticke fantasy o sestre po 2. svetovej ktora sa zazracne prenesie cez kamene o 200 rokov do minulosti k sexy highlanderovi zo Skotska :D

@iva_na11 z "dračích" sa mi páčila séria: Odkaz dračích jazdcov (Eragon....),
možno by mohla byť aj séria Fablehaven (5 častí) a jej voľné pokračovanie Dragonwatch.