Oplatí sa kúpiť knihu Pekne papaj?
Ahojte ak máte túto knihu oplatí sa kúpiť aj pri 1.5r dieťatku alebo je to už zbytočne dochádzajú nám nápady s varením a varíme dookola to iste a už to aj prestáva chutiť tak či tam nájdem nejaké nové nápady alebo je to viac o zavádzaní ďakujem
Povedala by som pol/pol. Polovica sú príkrmy, kaše,... A druhá polovica recepty na normálnu stravu.
Keď dochádzajú nápady, ja si vždy nahadžem do chatgtp, nech mi vytvorí jedálniček alebo recept, prípadne pozerám školu/škôlku, čo varia a sa inšpirujem. A často aj na Zjedene pozerám menu a vyberám si odtiaľ, čo by mohlo byť fajne a chutiť nám 😁
@vkatush takže by ste povedala že sa ani neoplatí ? Skôr hľadať inšpirácie na internete ako v knižke ? Ďakujem za tip
Ved pozri jej profil na instagrame, tam tiez najdes kopec inspiracii 🙂
@bibssli celkovo v dnešnej dobe sa knihy neoplati kupovať vobec, chod dokniznice
@vkatush takže by ste povedala že sa ani neoplatí ? Skôr hľadať inšpirácie na internete ako v knižke ? Ďakujem za tip
@bibssli ona ich má veľmi veľa na insta tých receptov, aj je dosť aktívna, poradí.
Ja som kúpila, lebo som ju chcela podporiť a znova budem prikrmovať podľa nej, aj keď pri prvom mi úplne stačil jej profil.

Povedala by som pol/pol. Polovica sú príkrmy, kaše,... A druhá polovica recepty na normálnu stravu.
Keď dochádzajú nápady, ja si vždy nahadžem do chatgtp, nech mi vytvorí jedálniček alebo recept, prípadne pozerám školu/škôlku, čo varia a sa inšpirujem. A často aj na Zjedene pozerám menu a vyberám si odtiaľ, čo by mohlo byť fajne a chutiť nám 😁