icon

Oplatí sa kúpiť knihu Pekne papaj?

bibssli
24. jún 2025

Ahojte ak máte túto knihu oplatí sa kúpiť aj pri 1.5r dieťatku alebo je to už zbytočne dochádzajú nám nápady s varením a varíme dookola to iste a už to aj prestáva chutiť tak či tam nájdem nejaké nové nápady alebo je to viac o zavádzaní ďakujem

vkatush
25. jún 2025

Povedala by som pol/pol. Polovica sú príkrmy, kaše,... A druhá polovica recepty na normálnu stravu.

Keď dochádzajú nápady, ja si vždy nahadžem do chatgtp, nech mi vytvorí jedálniček alebo recept, prípadne pozerám školu/škôlku, čo varia a sa inšpirujem. A často aj na Zjedene pozerám menu a vyberám si odtiaľ, čo by mohlo byť fajne a chutiť nám 😁

bibssli
autor
25. jún 2025
@vkatush

Povedala by som pol/pol. Polovica sú príkrmy, kaše,... A druhá polovica recepty na normálnu stravu.

Keď dochádzajú nápady, ja si vždy nahadžem do chatgtp, nech mi vytvorí jedálniček alebo recept, prípadne pozerám školu/škôlku, čo varia a sa inšpirujem. A často aj na Zjedene pozerám menu a vyberám si odtiaľ, čo by mohlo byť fajne a chutiť nám 😁

@vkatush takže by ste povedala že sa ani neoplatí ? Skôr hľadať inšpirácie na internete ako v knižke ? Ďakujem za tip

lol2219
25. jún 2025

Ved pozri jej profil na instagrame, tam tiez najdes kopec inspiracii 🙂

klotildabazarik
25. jún 2025

@bibssli celkovo v dnešnej dobe sa knihy neoplati kupovať vobec, chod dokniznice

vkatush
25. jún 2025
@bibssli

@vkatush takže by ste povedala že sa ani neoplatí ? Skôr hľadať inšpirácie na internete ako v knižke ? Ďakujem za tip

@bibssli ona ich má veľmi veľa na insta tých receptov, aj je dosť aktívna, poradí.
Ja som kúpila, lebo som ju chcela podporiť a znova budem prikrmovať podľa nej, aj keď pri prvom mi úplne stačil jej profil.