icon

Prečítali ste už knihu Jozef Karika - Pád?

5. nov 2025

Ahojte, prečítali ste už niekto túto novú knihu? Páči sa vám?

belllinka
5. nov 2025

Precitala a bola som sklamana. S kazdou dalsou knihou, co vyda som vzdy viac sklamana. Nie je nad jeho stare knihy

autor
5. nov 2025

Fakt? Tešila som sa, že bude dobrá. Ja úplne najviac milujem Strach

levantinka
5. nov 2025

Ja ju ani citat nebudem, co nova kniha to horsie a horsie. Moj nazor samozrejme.

autor
5. nov 2025

Tak som rada, že som si ju objednala 🙈

fajnova
6. nov 2025
@belllinka

Precitala a bola som sklamana. S kazdou dalsou knihou, co vyda som vzdy viac sklamana. Nie je nad jeho stare knihy

@belllinka presne. Naposledy som kúpila knihu od neho minulý rok a ani som ju nedočítala. Za mna sklamanie z jeho poslednej tvorby, čoraz horšie píše.

lllaila
6. nov 2025

@fajnova mňa tiež v poslednej dobe jeho knihy nudia. Píše dobre, len tým záverom a rozuzleniam chýba nápad, sú predvídateľné a mňa nebavia už, stále to isté.
Pravidelne ma pol knihy baví, druhá polovica nič moc. Ale na poličke ho chcem mať 🙂

zunaf
6. nov 2025

Strach a Trhlina boli skvelé, to boli vlastne prvé dve knihy, čo som čítala od neho. Ale odvtedy mám pocit, že píše stále to isté dookola. Hrdina, ktorý má to isté prežívanie, línia príbehu, "zvrat", hrozne repetitívne... Mám prečítané všetko z tých hororových, aj Pád si prečítam, ale z knižnice, nemám vôbec potrebu sa k tým knihám vracať.

belllinka
6. nov 2025

Mne sa najviac páčila Trhlina, Tma a všetky mafiánske.

fajnova
6. nov 2025
@zunaf

Strach a Trhlina boli skvelé, to boli vlastne prvé dve knihy, čo som čítala od neho. Ale odvtedy mám pocit, že píše stále to isté dookola. Hrdina, ktorý má to isté prežívanie, línia príbehu, "zvrat", hrozne repetitívne... Mám prečítané všetko z tých hororových, aj Pád si prečítam, ale z knižnice, nemám vôbec potrebu sa k tým knihám vracať.

@zunaf tiež sa mi najviac páčili tieto dve. Potom to už išlo z kopca. V tom Strachu bol super twist, az som nahlas vykríkla že cozeeeee?? 😁 Ešte Tma bola celkom fajn.

zunaf
6. nov 2025
@fajnova

@zunaf tiež sa mi najviac páčili tieto dve. Potom to už išlo z kopca. V tom Strachu bol super twist, az som nahlas vykríkla že cozeeeee?? 😁 Ešte Tma bola celkom fajn.

@fajnova No ja neviem, či ma nejaká kniha v dospelosti tak strašila ako Strach 😀 Možno to súvisí s tým, že som to čítala, keď bol malý maličký, to sa mi nejako znížila tolerancia na horory, ale keď som zatvorila oči, tak som videla tie deti stáť pri posteli 😀 Je to škoda, lebo on vie písať pútavo, len je asi tlačený, že stále nová kniha a ozaj sa už sám vykráda.

karolinakr
7. nov 2025

hrozné to bolo, potom cely čas ho naháňal dedko so žltými zubami a Nočnú moru z Elm Street nemusím, i ked to je kvalitný horor, tak mi to pripominalo ten horor a ja som už vôbec na konci nevedela, čo je sen a čo realita...
mne sa nepačili od neho Priepasť, Smršť a Hlbina..to som čítala až po tých nadupaných mafianskych , Tme, Trhline, Strachu, čakala som, že všetky knihy budu bomba, ale tak beriem, že ma aj slabšie..tento posledny mal dobru myšlienku a motiv, keby chcel, mohol to byť jeho najlepší román, aj obalka pekna, ale určite si to druhý krát čítať nebudem

karolinakr
7. nov 2025

Ja som mala šťastie, že najlepšie knihy som čítala na začiatku, preto som brala vždy dalšiu a dalšiu knihu, keby som na začiatku čitala nejaku slabšiu, už by som sa k nemu nevrátila
a ten Strach čo tu spomínate, ten som čítala v noci o 24.00 a búšilo mi srdce dosť..niečo v tej knihe je, lebo všetci sa báli