icon

Sklamala vás populárna kniha? Podeľte sa o skúsenosti!

8. sep 2024

Ahojte.
Mate nejaku knihu, okolo ktorej bolo velke „halo”, vsade ste ju videli, vela sa o nej hovorilo, aka je super a kazdy ju cital, chvalil a vam prisla strasne slaba? Ak ano, aka kniha?

diewcatqoo
8. sep 2024

Mna knihy od Coelha, musela som sa nutit docitat. Celkovo take tie motivacne knihy, kde si autor mysli, ze ked tam da nasilu vsetky mudrosti sveta, tak to nemusim.

vroni
8. sep 2024

Pripájam sa k znechutenym z malého princa. Za mňa proste nuda, nuda, nuda. Pana prsteňov som kedysi dala s nasadením všetkých zmyslov asi sto strán, to bolo nad moje sily. A absolútnych vrchol mojich schopnosti čítať vojnové knihy predstavuje kapitanska dcera. Čokoľvek novsie a naturalnejsie ani neotvorim a ak omylom áno, tak na tretej strane skončím. A to inak čítam všetko vrátane klasikov.

vroni
8. sep 2024

Joj, a ešte pred pár rokmi bol strašne in horrorstör - akoze vtipná paródia na ikeu. To som síce prečítala, ale po prečítaní tej knihy som mala nutkavu potrebu vydrhnut sa savom, taká mi pripadala nechutná.

roxanna
8. sep 2024

Za mňa Jedz, modi sa a miluj. Strašne ma to nudilo, ani som to nedocitala. Ani film sa mi nepáčil.

oxana386
8. sep 2024

Ja sa pridám, neskutočné sklamanie Malý princ.

biba_18
8. sep 2024

@bubuska dom duchov milujem a čitala som už asi… no, veľakrát ☺️

biba_18
8. sep 2024

@oblecenie99 dána tiež nečítam, pár kníh ešte ok, ale aby som pokračovala to ee, už na tie knihy v policiach nepozerám… a čo sa týka hp- ja som sa knihám nebránila, proste som najprv videla s dieťaťom filmy - a odvtedy som filmy videla niekoľkokrát a knihy čítam dokolečka dokola, skončim s poslednou a hneď začnem znova prvú 😂😂

domculik
8. sep 2024

Ano, Volba.

melonik7
8. sep 2024

Jedz, modli sa a miluj.... za mna 👎👎👎

bubuska
8. sep 2024

Tojstoj Vojna a mier. Ale Annu Kareninu milujem 😉

ivanakal
8. sep 2024

Dcera snehu... Dlho bola vypredana, a tolko chval som o nej citala, ze ked ju konecne zasa dali do obehu som si ju kupila.. ale teda, neocarila ma... ☹️

jazula
8. sep 2024

Ja napríklad nie som schopná dočítať Detský mozog vysvetlený rodičom. Dostala som ho od mojej mamy, keď mala malá asi 7 mesiacov. Má 3r4m a ja som stále ledva v polovičke, neuveriteľne nudná kniha.
A zo série Milénium ma zaujala len Muži, ktorí nenávidia ženy, ďalšie dva diely som nebola schopná dočítať a až teraz som zistila, že to má ďalšie 2…

macik166
8. sep 2024

Príbeh služobníčky. Fuj! Hnus kniha!

macik166
8. sep 2024

a ešte Clayov most. To bolo utrpenie čítať.

nikuska744
8. sep 2024

Harry Potter. Ja som asi jediný človek na svete, ktorý tie knihy neznáša.

biba_18
8. sep 2024

@nikuska744 a iné také rozprávkové máš rada?

lenkasarka
8. sep 2024

@nikuska744 a ja asi jediny ktorý neprečítal ani jednu časť ja som dokonca nevidela ani jednu sfilmovanu časť🙈

zuzanaam
8. sep 2024

@lenkasarka sme dve 😀. Ja som to teda aj začala čítam a vzdala som to asi po tretej strane.

dobryden
8. sep 2024

Zabudla som na trilógiu Pan prsteňov,po prvej strane som to vzdala,strasne nudná kniha.

liusa82
8. sep 2024

mne sa zdá že sex už pchajú pomaličky do každej knihy.Aj takej,kde si prečítate trebárs o čom tá kniha bude ani to tam nečákate a zase to tam napchali..či krimi,či horor alebo dačo zo života.Zachvílku budem čítať asi len detské knižky😀 volakedy mali knihy väčšiu úroveň.A ten trápny slovník občas čo tam je..to už tie knihy asi zvládne napísať hocikto

biba_18
8. sep 2024

@liusa82 mali inú úroveň? podľa toho ktoré. ktorákoľvek od bukowského by bola čitateľkami mk asi spálená 😂😂

kuki13
8. sep 2024

Zločin a trest, 7 manželov Evelyn Hugo, It starts with us, Nasleduj ma, 24 dní do Vianoc.

lenkasarka
8. sep 2024

@biba_18 keby som sa narodil ako žena, bol by som určite prostitútka 😂

akab
8. sep 2024

@h2 Ja na skúške veľký výkričník pri Malom princovi.
"Prečo tam máte výkričník?"
Reku, aby som ju už viac do rúk nevzala.
"A to vy ste ju čítali 1. krát?"
Reku áno, a posledný. 🙂

tiika
8. sep 2024

Za mna sklamanie a pridávam sa k niektorým - Tajomstvo, Malé ženy, Twilight Saga, Meno ruže (tu som ale nedočítala, zopár pokusov, nedokázala som sa však prehupnúť cez začiatok).
Naopak sa mi páčili tu spomenuté: Maly princ, Dom duchov, Som mama…

victoriab
8. sep 2024

@nikuska744 ja som ich nikdy necitala 🤣 ani film nevidela nikdy 🤣

victoriab
8. sep 2024

@lenkasarka ani jaaa 🤣

majkat12
8. sep 2024

@jazula tie posledné dve ale nie sú od pôvodného autora 🤷🏼‍♀️ a veľa pokračovaní už na prvú časť akosi nemá..

tehulka2011
8. sep 2024

Ja som si po recenziach pozicala z kniznice knihu Vajce a ja a to sa nedalo docitat, take ani hlava ani pata.

liusa82
8. sep 2024

@biba_18 môže byť.Toho som nečítala.A ako vidím, radšej ani nebudem.Lebo aj ja by som tú knihu asi spálila😀