Sklamala vás populárna kniha? Podeľte sa o skúsenosti!
Ahojte.
Mate nejaku knihu, okolo ktorej bolo velke „halo”, vsade ste ju videli, vela sa o nej hovorilo, aka je super a kazdy ju cital, chvalil a vam prisla strasne slaba? Ak ano, aka kniha?
Pripájam sa k znechutenym z malého princa. Za mňa proste nuda, nuda, nuda. Pana prsteňov som kedysi dala s nasadením všetkých zmyslov asi sto strán, to bolo nad moje sily. A absolútnych vrchol mojich schopnosti čítať vojnové knihy predstavuje kapitanska dcera. Čokoľvek novsie a naturalnejsie ani neotvorim a ak omylom áno, tak na tretej strane skončím. A to inak čítam všetko vrátane klasikov.
Joj, a ešte pred pár rokmi bol strašne in horrorstör - akoze vtipná paródia na ikeu. To som síce prečítala, ale po prečítaní tej knihy som mala nutkavu potrebu vydrhnut sa savom, taká mi pripadala nechutná.
Za mňa Jedz, modi sa a miluj. Strašne ma to nudilo, ani som to nedocitala. Ani film sa mi nepáčil.
Ja sa pridám, neskutočné sklamanie Malý princ.
@oblecenie99 dána tiež nečítam, pár kníh ešte ok, ale aby som pokračovala to ee, už na tie knihy v policiach nepozerám… a čo sa týka hp- ja som sa knihám nebránila, proste som najprv videla s dieťaťom filmy - a odvtedy som filmy videla niekoľkokrát a knihy čítam dokolečka dokola, skončim s poslednou a hneď začnem znova prvú 😂😂
Ano, Volba.
Jedz, modli sa a miluj.... za mna 👎👎👎
Tojstoj Vojna a mier. Ale Annu Kareninu milujem 😉
Dcera snehu... Dlho bola vypredana, a tolko chval som o nej citala, ze ked ju konecne zasa dali do obehu som si ju kupila.. ale teda, neocarila ma... ☹️
Ja napríklad nie som schopná dočítať Detský mozog vysvetlený rodičom. Dostala som ho od mojej mamy, keď mala malá asi 7 mesiacov. Má 3r4m a ja som stále ledva v polovičke, neuveriteľne nudná kniha.
A zo série Milénium ma zaujala len Muži, ktorí nenávidia ženy, ďalšie dva diely som nebola schopná dočítať a až teraz som zistila, že to má ďalšie 2…
Príbeh služobníčky. Fuj! Hnus kniha!
a ešte Clayov most. To bolo utrpenie čítať.
Harry Potter. Ja som asi jediný človek na svete, ktorý tie knihy neznáša.
@nikuska744 a iné také rozprávkové máš rada?
@nikuska744 a ja asi jediny ktorý neprečítal ani jednu časť ja som dokonca nevidela ani jednu sfilmovanu časť🙈
@lenkasarka sme dve 😀. Ja som to teda aj začala čítam a vzdala som to asi po tretej strane.
Zabudla som na trilógiu Pan prsteňov,po prvej strane som to vzdala,strasne nudná kniha.
mne sa zdá že sex už pchajú pomaličky do každej knihy.Aj takej,kde si prečítate trebárs o čom tá kniha bude ani to tam nečákate a zase to tam napchali..či krimi,či horor alebo dačo zo života.Zachvílku budem čítať asi len detské knižky😀 volakedy mali knihy väčšiu úroveň.A ten trápny slovník občas čo tam je..to už tie knihy asi zvládne napísať hocikto
Zločin a trest, 7 manželov Evelyn Hugo, It starts with us, Nasleduj ma, 24 dní do Vianoc.
@biba_18 keby som sa narodil ako žena, bol by som určite prostitútka 😂
Za mna sklamanie a pridávam sa k niektorým - Tajomstvo, Malé ženy, Twilight Saga, Meno ruže (tu som ale nedočítala, zopár pokusov, nedokázala som sa však prehupnúť cez začiatok).
Naopak sa mi páčili tu spomenuté: Maly princ, Dom duchov, Som mama…
@nikuska744 ja som ich nikdy necitala 🤣 ani film nevidela nikdy 🤣
@lenkasarka ani jaaa 🤣
Ja som si po recenziach pozicala z kniznice knihu Vajce a ja a to sa nedalo docitat, take ani hlava ani pata.

Mna knihy od Coelha, musela som sa nutit docitat. Celkovo take tie motivacne knihy, kde si autor mysli, ze ked tam da nasilu vsetky mudrosti sveta, tak to nemusim.