Sklamala vás populárna kniha? Podeľte sa o skúsenosti!
Ahojte.
Mate nejaku knihu, okolo ktorej bolo velke „halo”, vsade ste ju videli, vela sa o nej hovorilo, aka je super a kazdy ju cital, chvalil a vam prisla strasne slaba? Ak ano, aka kniha?
@oblecenie99 Ja sa neviem preluskat cez Emmu od Jane Austenovej, presne kvoli tym dialogom. Donekonecna rozoberaju take chobotiny :D Mam ju rozcitanu uz 4 roky.
Za mňa "Kde si sa vydala..." je najkrajšia kniha, akú som kedy čítala❤❤❤ Zato "Chrám Matky Božej v Paríži" bol čistý prepadák...
@michellemary sto ludi, sto chuti, u mna tieto dve knihy presne naopak :D
@nekonecna_katastrofa Ema bola ešte ok ale Rozum a cit som nedokázala prečítať. "Zlyhala" som aj v prípade Exuperyho Citadely a trhákov od Umberta Eca.
Ja som bola velmi sklamana z knihy Bzukot včiel, totalne som sa pri tej knihe az vyslovene nudila, pri kazdej precitanej vete som zaspavala a taka bola ospevovana ta kniha, aka je super no pre mna obrovske sklamanie. Ten dej ma vobec nezaujal a po 6 stranach som knihu zavrela. Jednoducho ma ta kniha vobec nebavi.
Sklamanie alebo prepadak za mna je Jo Nesbo celkovo, ja milujem severske krimi ale toto sa mi nedalo absolutne citat, hocico co som od neho chytila, Maly princ je kniha ktoru nechapem, za mna prestne ako tu niekto pisal precenovana kniha, vsetky moje deti to mali ako povinne citanie a teda nikdy to nikto z nas nechapal a asi uz nepochopi. Dalej to bola kniha 1984 akoze mna toto tak strasne nebavilo, nedocitala som to. Este som nedocital knihu Mengeleho dievca ale to ja mam blok, ja proste tie hrozi nemozem ani citit a teda knihy s temou 2. svetovej necitam. Dalej Harry Potter, tam som sa dostala po asi tretiu stranu a teda stacilo. Ale zasa opacne co som bola prekvapena, nemam rada zenske romany a nic romanticke, ale knihu Kasmirovy sal (nepamatam si uz autora) a Nezlomne som precitala ako z nudze cnost a bolo to pre mna velmi prijemne citanie. Jaaj a este kapitola Dominik Dan, toho som citala, ako zacal chodit na trh, celkom fain to bolo ale jedneho dna proste nastal zlom kedy ten autor zacal chrlit knihy ze pravidelne k vianociam a kvalita teda nic moc, takze za mna uz su to take rychlokvasky s nulovou urovnou.
Coelha a Marqueza nedavam, Pana prstenov som nebola schopna docitat a teraz bojujem s Genialnou priatelkou, ale asi to tiez nedocitam 😀
@trema pozri serial, je dobry
Mengeleho devce..nic moc ,nastesti jen pujcena.

@lucka_ke áno, viem, videla som. Preto som si to chcela prečítať.