icon

Spätná väzba na moju knihu

babca323
9. júl 2025

Ahojte baby. Hľadám niekoľko dievčat, ktoré by si prečítali pár kapitol z mojej knihy.
Podotýkam, kniha ešte nie je dokončená. Mám asi tak 20 kapitol ale potrebujem spätnú väzbu od ľudí.
Nie je to nič svetborné. Skôr môj vymyslený príbeh.
Na začiatku určite budete mať chaos. Možno bude trvať až do konca. Ale na konci knihy (ktorý ešte nemám) bude všetko jasné aspoň pre vás.
Pribudne ešte aspoň 15 kapitol.
Začína sa to keď hlavná hrdinka ma 15 rokov a skončí keď bude mať 25.
Je to zmes romantického románu, s nejakými erotickým scénami ale nie veľa.
Neviem, či je určený viac pre mladé baby alebo dospelé ženy.
Budem rada ak mi pošlete mail a ja vám ju pošlem v ePub verzii poprípade PDF. Ako to vám vyhovuje viac.
Vopred ďakujem za všetky, ktoré sa na to dáte. Znamená to pre mňa veľa. 🫶🏻
Ps: kniha nie je ešte úplne upravená a môže obsahovať preklepy

Strana
z2
traktor
9. júl 2025

@babca323 môžeš mi poslať, mail porubcanovci146@centrum.sk

babca323
autor
9. júl 2025
@traktor

@babca323 môžeš mi poslať, mail porubcanovci146@centrum.sk

@traktor odoslané ❤️

traktor
9. júl 2025
@babca323

@traktor odoslané ❤️

@babca323 prečítam a napíšem ti😉

babca323
autor
9. júl 2025
@traktor

@babca323 prečítam a napíšem ti😉

@traktor super, teším sa 🙂

lubkovaandrejka
9. júl 2025

@babca323 ahoj,aj ja si to rada precitam 🙂 napis ss poslem mail

kati1303
9. júl 2025

ahoj mozes mi kludne napisat spravu, poslem mail a precitam si 🙂

veklipo
9. júl 2025

Ja len pridam, ze ak mas talent a text je vyborny, je dost riskantne, len tak ho zdielat. Samozrejme, sme v USA, tu sa texty az tak nekradnu. Ale do buducna by som bola opatrnejsia.

kikush182329
9. júl 2025

Poprosim ta tiez. V sobotu mam dlhy let tak si to rada precitam 😊 smycekova.kristina@gmail.com

babca323
autor
9. júl 2025
@veklipo

Ja len pridam, ze ak mas talent a text je vyborny, je dost riskantne, len tak ho zdielat. Samozrejme, sme v USA, tu sa texty az tak nekradnu. Ale do buducna by som bola opatrnejsia.

@veklipo samozrejme, je tam len 20 kapitol, takze nie je dokončená a vôbec sa tam nespomína ako sa kniha skonci. Možno ani nie je o tom ca sa v nej deje

babca323
autor
9. júl 2025
@kikush182329

Poprosim ta tiez. V sobotu mam dlhy let tak si to rada precitam 😊 smycekova.kristina@gmail.com

@kikush182329 máš to odoslané

simik22
9. júl 2025
babca323
autor
9. júl 2025
@simik22

@simik22 máš v maili naozaj veľké písmeno? Alebo je to len preklep?

simik22
9. júl 2025
@babca323

@simik22 máš v maili naozaj veľké písmeno? Alebo je to len preklep?

@babca323 je tam malé písmeno, ale myslím že ze to jedno, mail príde aj keď dáš veľké

babca323
autor
9. júl 2025
@simik22

@babca323 je tam malé písmeno, ale myslím že ze to jedno, mail príde aj keď dáš veľké

@simik22 máš to odoslané

sella38
10. júl 2025
@babca323

@simik22 máš to odoslané

@babca323 prepáč, ja to nedočítam. Príbeh môže byť fajn, ale dostala som sa len na stranu 8 a už mám v pdfku poznačených 15 gramatických, štylistických chýb, či preklepov. Mňa to veľmi vyrušuje. Ale držím palce 🙂

slniecko39
10. júl 2025

Zdravím, rada by som si prečítala knižku 🙂 ja som od detstva mala sen písať nejaké príbehy ale nikdy to nebolo viac ako jedna A4, tak to obdivujem. Na budúci týždeň budem mať čas čítať aj dať nejakú spätnú väzbu.

mail: thankyoumygreenplanet@gmail.com
Ďakujem a prajem pekný deň

simik22
10. júl 2025

Kedy bude pokračovanie?

babca323
autor
10. júl 2025
@sella38

@babca323 prepáč, ja to nedočítam. Príbeh môže byť fajn, ale dostala som sa len na stranu 8 a už mám v pdfku poznačených 15 gramatických, štylistických chýb, či preklepov. Mňa to veľmi vyrušuje. Ale držím palce 🙂

@sella38 ajtak ďakujem

babca323
autor
10. júl 2025
@slniecko39

Zdravím, rada by som si prečítala knižku 🙂 ja som od detstva mala sen písať nejaké príbehy ale nikdy to nebolo viac ako jedna A4, tak to obdivujem. Na budúci týždeň budem mať čas čítať aj dať nejakú spätnú väzbu.

mail: thankyoumygreenplanet@gmail.com
Ďakujem a prajem pekný deň

@slniecko39 máš to v maili 🙂

babca323
autor
Autor odpoveď zmazal
babca323
autor
10. júl 2025
@simik22

Kedy bude pokračovanie?

@simik22 budem sa snažiť čím skôr ale mám teraz ťažšie dni doma. Príbeh mám napísaný ale ešte abslotne neupravený je to skôr len taký hrubý náčrt.

Ale ďakujem každej z vás, ktoré si nájdete čas prečítať si môj príbeh aj keď je neupravený a neúplný 🫶🏻

simik22
10. júl 2025
@babca323

@simik22 budem sa snažiť čím skôr ale mám teraz ťažšie dni doma. Príbeh mám napísaný ale ešte abslotne neupravený je to skôr len taký hrubý náčrt.

Ale ďakujem každej z vás, ktoré si nájdete čas prečítať si môj príbeh aj keď je neupravený a neúplný 🫶🏻

@babca323 nezabudni potom prosim poslať 🥰

vlucifuk
10. júl 2025
@babca323

@babca323 Ahoj, aj ja si ho rada prečítam a napíšem, ako sa mi páči. Pošlem Ti do správy môj mail. Dik

babca323
autor
10. júl 2025
@simik22

@babca323 nezabudni potom prosim poslať 🥰

@simik22 vyskúšala som to ešte raz napis, mi prosím či ti prišla

anonym_0cfd19
11. júl 2025
@babca323

@babca323 no prečítané.. A mne sa to páči.. Áno, sú tam chyby, ale na to si upozornila.. A kedy bude pokračovanie? 😄.. Nie, vážne.. Ak si to prejdeš, opravíš, je to dobré čítanie 😉

simik22
11. júl 2025
@babca323

@simik22 vyskúšala som to ešte raz napis, mi prosím či ti prišla

@babca323 JOJ mne to prišlo, myslela som pokračovanie 🙂

babca323
autor
11. júl 2025
@anonym_0cfd19

@babca323 no prečítané.. A mne sa to páči.. Áno, sú tam chyby, ale na to si upozornila.. A kedy bude pokračovanie? 😄.. Nie, vážne.. Ak si to prejdeš, opravíš, je to dobré čítanie 😉

@anonym_0cfd19 ďakujem veľmi pekne. Je to napzaj len neupravená verzia na ktorej musím ešte dlho robiť. Budem sa snažiť co najskôr aby som vám poslala pokračovanie ak budete teda chcieť ☺️

traktor
11. júl 2025
@babca323

@anonym_0cfd19 ďakujem veľmi pekne. Je to napzaj len neupravená verzia na ktorej musím ešte dlho robiť. Budem sa snažiť co najskôr aby som vám poslala pokračovanie ak budete teda chcieť ☺️

@babca323 určite ano🙂len tak ďalej

ada1295
11. júl 2025

A ja by som poprosila. Rada také čítam 🙂 martincova.ada35@gmail.com

babca323
autor
22. júl 2025

Ahojte dievčatá. Moja kniha je dokončená. Keby ste si ju chceli prečítať, prosím ozvite sami a ja vám ju znova pošlem ☺️🫶🏻

Strana
z2