Tajomné knižnice Martinus
Ahoj viem ze už je jedno vlákno ale tam baby píšu rovno odpovede, preto zakladám toto že by sme si tu radili ale tak nepriamo v napovedách aby sme neprišli o to dobrodružstvo z hrania tak kto chce nech sa pripojí ale teda prosím žiadne správne odpovede nepísat ďakujem 🙂 veľa šťastia
Pomôžete mi kočky? Vôbec mi neberie to meno. Teda ak to dávam správne.
fu, tak dnes je prvy den, co nemam potuchy veru ..
je to asi známejší film ako kniha, na plagáte naň je aj mydlo z nápovedy
@missviolet ani ja to neviem
Dnes veľmi známa postava, už dve storočia , je to tzv. "strašidelná postava"
Prosim vas ja dnes vobec neviem, ktora indicia je z toho veduca.dakujem
Dnes sa bavime o starsej ale velmi znamej knihe, ktorej dej sa odohrava neuveritelne hlboko. Postava je najvyssie postavena v tom zlozeni, ktore sa v knihe nachadza, a keby to bol iny znamy film, urcite by mala na sebe nieco oranzove.
Vojenská hodnosť a farebná rybka ktorá sa stratila. Skúste si to dať dokopy.
@kukulienka89 to som si myslela pri prvej indícií,ale nebralo ani neberie mi FR...😱
@majuska515 mne vzalo daj to bez hodnosti len meno lebo sama som hadala bez napovedy
@jeennyv idem skúsiť ďakujem
Poradíte tú dnešnú vôbec neviem.
@mamanika771 dnes opäť ženská postava, z románu pre ženy 18+ 😁
Ahojte žienky, síce mimo tému ale skúsim aj tu, ak chcete získať peniažky či rôzne poukážky (aj martinus ale mnoho iného) za vypĺňanie dotazníkov pohodlne cez mobil/PC, píšte mi na FB Natália Prokopová, rada vám pošlem rôzne panely 😊 nie je to žiadny podvod, ani nič neplatíte 😊
@sexymommy420 v tejto skupine sa priamo odpoveď napísať nesmie. Iba napovedy. Ešte je jedna diskusia, tam ti z fleku povedia😉

Dnešnú kto nebude vedieť, pozrite si hlavne jeden predmet v knižnici, je to v podstate správna odpoveď 😂