Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@mooonika1975 tak to som nepochopila ani ja, najskôr som nepochopila o akých oblakoch píšeš 😂 asi narážka na studený sever neviem...
Tiez totalne mimo mna, ale teraz uz viem, co tam znamena ta metalicka blond...to ma pobavilo😅
len treba podotknúť, že to zbieranie bodov na (rôzne) poukážky trvá aj rok, dva, tri...
žiadne, že vyplníte 3dotazníky a je poukážka... 🙂
@kinapoka veď ja nepíšem, že je to zlé, ale aby ľudia nemali zbytočné očakávania, že vyplnia pár dotazníkov a dostanú poukážku, lebo tých dotazníkov treba vyplniť desiatky až stovky a trvá to skrátka dlho
a tiež si myslím, že táto ponuka sem skrátka nepatrí.
Nijako nesúvisí s hádaním kníh.
@mooonika1975 @mooonika1975 ved ked ju predstavuju tak to ma v mene .. za búrky zrodená, nespálená, .. atd :D
@mooonika1975 už mi to došlo šak za búrky zrodená 🤣
@ana82 no áno, máš pravdu 😂👍
Inak len tak pre zaujímavosť, je tu niektorá ktorá vyhrala víkendovú sútaž? 🙂
@kinapoka mám záujem o vypĺňanie dotazníkov
súrodenci Viserys a
Dnes neviem vobec ma nic nenapadlo asi som to ani necitala a ani film som nevidela no smola
@martinkakontova a neviem tak toto som necitala smola
Nieee, toto nie 😆 Ja stále verím, že sa vyskytnú aj indície, ktoré potrápia moju hlavu, dnes znova tutovka a znova nič pre mňa🤭
Nič ma nenapadá
@lexi91 je to aj sfilmovane, ma viac dielov, téma: sex, erotika.
To poznám iba sériu päťdesiat odtieňov sivej alebo 365 dní a neberie mi mená postáv ani z jednej..
Aj mne hneď napadla ta kniha,no keď som hľadala meno hrdinky v Google ,prve ma odkázalo na farby,laky-rozne odtiene ,a vzalo mi len originál meno,nie slovenský preklad

Hlavná postava má iniciály D T 🙂