Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@michaellad netflix hlavného hrdinu hrá Henry Cavill superman 🙂 a treba nájsť jeho knižnú dcéru 🙂
no ja vôbec neviem, toto nie je môj žáner
Daj si do googla vyhladať Henri Cavill netflix. A vyhodí ti názov seriálu. Zároveň je to aj názov knihy. A potom si daj obsah knihy a tam nájdeš jej meno.
@vivvien mna toto aj napadlo ale som to zavrhla,vsak on nie je otec 😂🙈 dakujem 😊
Nie, nie je to jej otec.
@vivvien mám to ďakujem. Netflix nemám a tento žáner je mimo mňa. Ako viem, že niečo také existuje, ale nevidela som to.
Ona napísala slovo otec v úvodzovkách.
@stvura neviem ako ta mohla zmiast, ved mne to aj google pod tym nasiel hned :DD
Dnes to bolo, podľa mňa, dosť všeobecné a skúšala aom kadejaké knihy :D nakoniec pomohla napoveda tu. Ďakujem 🙂
@stvura no tak ja som isla podla herca, to som hned vedela ktora je jeho "rola" :D mne kadejake romany zenske napadli pri tych indiciach, so vsetkymi tymi vyvolenymi :DD
@stvura aj mna ako prve napadli crudovci, len teda nesedel serial 🤣
Opäť fantasy 😝🙄
len vďaka vašim nápovedám, inak by som sa nechytila...
Tak bez vas by som tu dnes skoncila, vďaka 😀
@petaljm tak dnes aj ja. Zatiaľ som mala 2 dni také, že som sa vôbec, ale vôbec nechytala
dnes som sa nechytala asi si to musim prečítat 😂
Uf tak toto tiež úplne mimo mňa aj s napovedami od vás som googlila ako šarkan a trvalo mi to asi 10-15 minut. Je to dobry seriál? Knihu asi citat nezvládnem.
Jezííísko, tak mne syn mesiace basni o tych knihach, bol nadseny aj o tej .... No zjavne som ho velmi nepocuvala, len to meno mi ostalo v hlave, tak som tipla. ALe priznam sa, ze Henryho som musela googlit, kde hral😅
Ahojte pekny vecer uz dlhsie hram tuto hru ale zatial som nepotrebovala pomoc z hadankou. Vedeli by ste mi dnesnu odpoved prosim napisat do sukromnej spravy pretoze si uz naozaj neviem dat rady. Dakujem
@la_la12_34 myslim, ze ked prejdes dnesne napovedy a das do googla, co tu dievcata pisali, tak na to musis prist.
@stvura na konci kníh už aj inú postavu volala mama a ak sa nemýlim tak jeho nazvala otcom. Nie som si istá, taktiež preto to je v úvodzovkách. Nie je to jej biologický otec ani nič, proste ju vychoval

Ja sa vôbec nechytam. Nič mi nenapadá