Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
keď tam napíšem zlú odpoveď, pustí ma ešte na ďalší pokus?
@threben no ja kukám a kukám a mám asi riadny výpadok vôbec ma nenapadá správna odpoveď. Len samé hovadiny 😅
@kvetinka75 nápodobne 😀
@ana82 áno pustí. Ja som minule zle zadávala meno a keď som to zistila, lebo stále mi to nebralo a bola som si istá že je to správna odpoveď, tak som dala správne a zobralo
Asi na 4.pokus
@kvetinka75 už mi to doplo krsný otec káva zabrala 😀
@ana82 jáj a ja tam skúšam dávať mená všetky možné 😂
ešte kolegyňa sa ma pýta, čo tak usilovne hľadám a ja že mená mafiánov, lebo fakt mi to nič nebralo 😂
@kvetinka75 zobralo ti krsný otec? lebo ja som meno zadala, tak asi to je jedno...
@ana82 áno zobralo
Aký suvis má s napovedou Oranzove stastie pomaranca? (necitala som, tak ma zaujima) 🙂
Konečne ulahodili môjmu vkusu, toto bola tutovka 😄
@janca704 ja som tú nápovedu ani nebrala do úvahy, lebo mi tam nesedela. Ale vraj pomaranče pochádzajú zo Sicílie. Ale priamo s týmto aký majú súvis.....neviem
@kvetinka75 jaj tak 😀 Ja som videla Sicilia, prva asociacia bola na mafiu, tak som skusila 😀
@janca704 veď aj ja, dávala som všetky možné mená, sme sa smiali s kolegyňou. Ale asi som zle písala keď nič nebralo, až keď som v slovenčine napísala. 😂. Knihu a film som dávno videla. Neviem či tam niekto jedol toľko pomarančov alebo čo 🙂. Niečo sa mi marí, že niekto niekde čistil stále pomaranče ale to si môj muž stále čistí v zime tak sa mi to motá a potom sa z toho neviem vymotať 😂
A v predchádzajúcich ste už niekedy niečo vyhrali? Mne sa zatiaľ nepodarilo. Ale tieto súťaže sú super 🙂
@aknamorka22 ja nie, ale baví ma to, tak to až tak neriešim. Ja vyhrám tak každú stú súťaž do ktorej sa zapojím 😂
@kvetinka75 ja som zadala priamo priezvisko toho krstného otca s titulom a to mi tiež zobralo. Takže to asi berie viac variant.
@ogah982 super vdaka 🙂
@hanneli no vidíš? A človek pri pozeraní si takéto veci ani nespojí. Ja som vedela že som niekde videla pomaranče len taký detail si človek nepamätá presne, že kde s kým čo ako
Dnes mi to slo od ruky ci od hlavy resp hneed to bolo tam 😀
@hannybunny ďakujem ☺️
📌
Baby,pridám sa k vám v tejto diskusii,lebo človeka nakopnete tým správnym smerom. A ja tieto sútaže môžem....aj keď bez výhry zatiaľ
Videli ste už dnešnú? Mne vôbec nič nenapadá 🤔
Dnešná je veľká klasiká anglického spisovateľa - tragédia 🙂
@michaellad dnes to bola rýchlovka, anglicka klasika a ešte zaradená medzi povinným čítaním 😁
Už som na to prišla! Ďakujem za pomoc
Dnes som to uhádla na prvý šup! Naozaj jednoduché, paráda 👍

Dnes to bolo stylom pozrem a vidim 🙂