icon

Tieň v pahrebe v slovenčine

natyy123
30. sep 2025

Ahojtee chcela by som si prečítať Tieň v pahrebe ale mam ju v češtine a tak ma to nebaví nema ju niekto nahodou v slovenčine vymením za niečo ak chcete 🥰

anonym_32ec15
1. okt 2025

@natyy123 nerozumiem... ako nebavi.. ved dej bude ten isty...

anonym_96fe5b
1. okt 2025
@anonym_32ec15

@natyy123 nerozumiem... ako nebavi.. ved dej bude ten isty...

@anonym_32ec15 preklad môže byť iný. Ja sama mám doma tú istú knihu(jednu knihu, nie tento tieň) v angličtine, nemčine, češtine a slovenčine a v angličtine je najlepšia. Niektoré prekladané výrazy ťa proste tak odstavia od knihy, že až. Aj keď často je český preklad lepší ako slovenský .

anonym_32ec15
1. okt 2025
@anonym_96fe5b

@anonym_32ec15 preklad môže byť iný. Ja sama mám doma tú istú knihu(jednu knihu, nie tento tieň) v angličtine, nemčine, češtine a slovenčine a v angličtine je najlepšia. Niektoré prekladané výrazy ťa proste tak odstavia od knihy, že až. Aj keď často je český preklad lepší ako slovenský .

@anonym_96fe5b to mas vlastne pravdu...

natyy123
autor
1. okt 2025
@anonym_96fe5b

@anonym_96fe5b suhlasim lenze ked uz necitam v slovencine knihy tak v anglictine aspoň, a v češtine sa mi zle čita pre to ma to nebavi