icon

Tip na dobrú knihu o výchove bez kriku?

kajda2211
21. sep 2024

Nemáte typ na ozaj dobrú knihu k výchove bez kriku ?? Videla som na FB kurz 28 dňová výzva BEZ KRIKU za 27€ + 6x e kniha .... ale teda neviem čo to je 🙈 nemáte skúsenosť ?

thirstymonk
21. sep 2024

@kajda2211 Hej, vieme čo to je. Ďalši spôsob ako zarobiť na jednoduchších jedincoch.

maxiva
22. sep 2024

@thirstymonk 😂😂😂

fairestofthemall
22. sep 2024

@thirstymonk skôr tí jednoduchší jedinci sa stále znižujú ku kriku, dokonca ku trieskaniu s dverami a inými vecami, na ktorých si vyvršujú zlosť. Nepoviem, keď naozaj občas je niekto tak vyprovokovaný, že kričí, ale vo väčšine prípadov (aspoň ktoré poznám) ide o ľudí, ktorí sa zasekli vo vývoji. Keď si niekto chce u svojich detí vybudovať prirodzenú autoritu bez zastrašovania, tak toho človeka nedemotivujte, ak mu neviete poradiť.

thirstymonk
22. sep 2024

@fairestofthemall Tak z takej fotky ti my, zdravotnicki odbornici modreho koňika neporadime :D . Môže to byť čokoľvek, od herpesu, po sifilis. Alebo to aj nemusi byť nič :D

mamcaj
16. dec 2024

@kajda2211 Zapojila si sa prosím do tej výzvy? tiež nad ňou uvažujem, tak ma zaujímajú reálne skúsenosti ľudí, ktorí to vyskúšali 🙂

nikiki29
24. apr 2025

Ahojte, aj na mňa neustále vyskakovali reklamy na “Systém bez kriku - 28 dňová výzva”. Keďže som dostala možnosť získať ju lacnejšie, skúsila som. Však čo môžem stratiť. Výzva mi ešte len prebieha, pošlem sem dojmy aj na konci (ak túto tému ešte objavím 😃). Ale teda 6 e-bookov v hodnote vraj 211€ je cenovo extrémne nadhodnotené. Všetky e-booky spolu majú 59 strán, tie čo som zatiaľ videla, majú veľmi veľmi biedny obsah. Preklad neprešiel korekúrou, alebo ak áno, tak veľmi slabou. Knihy sa ťažšie čítajú, nie je to také pohodičkové čítanie jedným okom, keďže je tam často použitá neprirodzená vetná skladba, zlé skloňovanie alebo je to doslovný preklad z angličtiny a to sa k slovenčine zas tak veľmi nehodí. Po obsahovej stránke ma to zatiaľ absolútne nezaujalo, málo príkladov ako uviesť danú vec to praxe, pre mňa zatiaľ aj málo nových/zaujímavých informácií, skôr také všeobecné info, čo sa dočítate aj v “mamičkovských” článkoch na nete a zadarmo. Ale, ešte som neprešla všetko, je to len prvý dojem…
Nenašla som zatiaľ možnosť, kde im pridať recenziu, tak píšem aspoň sem. Verím, že nejakej maminke, ktorá sa chytá poslednej slamky, toto pomôže rozhodnúť sa, či do takéhoto formátu sebarozvoja investuje. Za mňa - radšej knihu. Ale nie túto…

Mám od nich aj knihu Prebuďte superschopnosti vášho dieťaťa s ADHD a knihu 17 plánovacích nástrojov pre deti s ADHD a to je tiež dosť bieda 🫣

chillinka_ali
15. jún 2025
@nikiki29

Ahojte, aj na mňa neustále vyskakovali reklamy na “Systém bez kriku - 28 dňová výzva”. Keďže som dostala možnosť získať ju lacnejšie, skúsila som. Však čo môžem stratiť. Výzva mi ešte len prebieha, pošlem sem dojmy aj na konci (ak túto tému ešte objavím 😃). Ale teda 6 e-bookov v hodnote vraj 211€ je cenovo extrémne nadhodnotené. Všetky e-booky spolu majú 59 strán, tie čo som zatiaľ videla, majú veľmi veľmi biedny obsah. Preklad neprešiel korekúrou, alebo ak áno, tak veľmi slabou. Knihy sa ťažšie čítajú, nie je to také pohodičkové čítanie jedným okom, keďže je tam často použitá neprirodzená vetná skladba, zlé skloňovanie alebo je to doslovný preklad z angličtiny a to sa k slovenčine zas tak veľmi nehodí. Po obsahovej stránke ma to zatiaľ absolútne nezaujalo, málo príkladov ako uviesť danú vec to praxe, pre mňa zatiaľ aj málo nových/zaujímavých informácií, skôr také všeobecné info, čo sa dočítate aj v “mamičkovských” článkoch na nete a zadarmo. Ale, ešte som neprešla všetko, je to len prvý dojem…
Nenašla som zatiaľ možnosť, kde im pridať recenziu, tak píšem aspoň sem. Verím, že nejakej maminke, ktorá sa chytá poslednej slamky, toto pomôže rozhodnúť sa, či do takéhoto formátu sebarozvoja investuje. Za mňa - radšej knihu. Ale nie túto…

Mám od nich aj knihu Prebuďte superschopnosti vášho dieťaťa s ADHD a knihu 17 plánovacích nástrojov pre deti s ADHD a to je tiež dosť bieda 🫣

@nikiki29 ahoj ako to hodnotis s odstupom ?😀 Akurat aj mne hodilo FB reklamu

nikiki29
1. júl 2025
@chillinka_ali

@nikiki29 ahoj ako to hodnotis s odstupom ?😀 Akurat aj mne hodilo FB reklamu

@chillinka_ali ahoj. S oneskorením, ale dávam vedieť ako to dopadlo… v podstate platí všetko čo som napísala pred tým. 28 dňová výzva ničím extra neohúrila, veľmi tam chýba lepšie spracovanie praktických postupov a proste ak človek už čítal 2-3 knihy o rodičovstve nič nové sa nedozvie. Výzva bez kriku je najmä o práci na sebe, je to o rodičoch, o prístupe, o metódach a o zmene rodičovského nastavenia, vôbec to nie je o tom “ako prinútiť deti poslúchať, nech konečne na ne nekričím”. Takže ak by niekto čakal návod na deti, bude sklamaný. Pre človeka, čo je úplne stratený, nečíta knihy, vyhovuje mu viac denný e-mailing a hlavne má výchovné metódy našich rodičov je to asi fajn štart. Určite netreba mať veľké oči a čakať že dostanete “hodnotný bonus”, keďže ten za veľa nestojí.
V rámci garancie vrátenia peňazí vám pri nespokojnosti ponúknu výmenu produktu za iný, čiže môžte získať 2 ich produkty za cenu jedného, bez ďalšieho doplatku. Tak som to mala aj ja a v tom prípade to môžem považovať za hodné svojej ceny… mňa to stálo asi 14€

miaka2
28. júl 2025
@nikiki29

@chillinka_ali ahoj. S oneskorením, ale dávam vedieť ako to dopadlo… v podstate platí všetko čo som napísala pred tým. 28 dňová výzva ničím extra neohúrila, veľmi tam chýba lepšie spracovanie praktických postupov a proste ak človek už čítal 2-3 knihy o rodičovstve nič nové sa nedozvie. Výzva bez kriku je najmä o práci na sebe, je to o rodičoch, o prístupe, o metódach a o zmene rodičovského nastavenia, vôbec to nie je o tom “ako prinútiť deti poslúchať, nech konečne na ne nekričím”. Takže ak by niekto čakal návod na deti, bude sklamaný. Pre človeka, čo je úplne stratený, nečíta knihy, vyhovuje mu viac denný e-mailing a hlavne má výchovné metódy našich rodičov je to asi fajn štart. Určite netreba mať veľké oči a čakať že dostanete “hodnotný bonus”, keďže ten za veľa nestojí.
V rámci garancie vrátenia peňazí vám pri nespokojnosti ponúknu výmenu produktu za iný, čiže môžte získať 2 ich produkty za cenu jedného, bez ďalšieho doplatku. Tak som to mala aj ja a v tom prípade to môžem považovať za hodné svojej ceny… mňa to stálo asi 14€

@nikiki29 ahoj. Prosim ta citala si tuto knihu alebo pises o inej? Dakujem😁

nikiki29
28. júl 2025
@miaka2

@miaka2 píšem o inom 😊 ale týchto výziev teraz vyrástlo ako húb po daždi a mám pocit, že vždy sú o tom istom, čerpajú pravdepodobne z toho istého zdroja. Ja som si kúpila 28 dňový program mailom - každý deň prišiel pokec a nejaké info, úloha. “Knihy” čo boli k tomu ako bonusy boli skôr také “letáčiky” pár stranové…

miaka2
28. júl 2025
@nikiki29

@miaka2 píšem o inom 😊 ale týchto výziev teraz vyrástlo ako húb po daždi a mám pocit, že vždy sú o tom istom, čerpajú pravdepodobne z toho istého zdroja. Ja som si kúpila 28 dňový program mailom - každý deň prišiel pokec a nejaké info, úloha. “Knihy” čo boli k tomu ako bonusy boli skôr také “letáčiky” pár stranové…

@nikiki29 dakujem za info 😁

nikiki29
28. júl 2025
@miaka2

@nikiki29 dakujem za info 😁

@miaka2 ak si ju kúpiš, daj echo, či bola dobrá 😜

miroslavaa31
5. sep 2025
@miaka2

@miaka2 Aká je prosím kniha,uvažujem.mad ňou. Dakujem

miaka2
8. sep 2025
@miroslavaa31

@miaka2 Aká je prosím kniha,uvažujem.mad ňou. Dakujem

@miroslavaa31 knihu som nakoniec nekupila, ale ak by ju niekto mal tiež poprosím recenziu😁

abap
7. okt 2025

Kukám na reklamu o výzve už od septembra, stále mám pocit že skončíme večer krikom či všetko majú pobalene a pripravené. Dcéra má 6x do týždňa tréningy , utorok príde 18.30 a ráno už o 5 ide na ľad, chce vstane len do školy niekedy mám pocit že ju tlačím. Povie že ona si to striehne , tlačím jej veci, pomáham aby to stíhala. A podľa výzvy asi robím zle aj keď pre mňa sú to maličkosti vytlačiť čo pošlú na eduoage. Pri ich reklame mám zo seba zlý pocit keď v ich riadkoch čítam ako o sebe nepomáhajú, nekrič , nevyhrážaj....

anastacia1103
6. nov 2025

zdravim, ja som ju mala a teda presne ako pise pani - slabota a vyhodene peniaze....reklamy perfektne, ze aj ja som uvidela svetlo na konci tunela a svetielko nadeje, ktore mi rychlo zhaslo. Kazdy vie, ze skor ako zacne kricat, ma moznost ratat do 10,20....alebo postavit sa a odist. Vobec tam nie je, ako deti zaujat, aby pocuvali. Neposluchat budu rovnako, iba dospelí si maju dat diazepan (obrazne povedane) alebo odist....