Veľká kniha o matke a dieťati
Názor? Pre prvorodičku

Dobrá kniha.
Ano su tam uzitocne veci😉
pozri si rok napisania nie vydania, casto su tam dost stare info. este ja pred 22 r som si ju kupovala 🤪
Tak ako zaklad mozno ok, neviem ci existuju aj modernejsie publikacie aj ked velmi dfm ze ano, idealne mozno aj z nasich koncim… ale v dnesnej dobe staci mat instagram, sledovat tie spravne profily vedene odbornikmi (od tehotnestva, porodu, manipulaciu s dietatom, fyzio, dojcenie, pediatriu, prvu pomoc, spanok, motoricky rozvoj…) a dozvies sa aj to co nechces (a aj to o com pred 10 rokmi mozno ani nevedeli) 😉
@anavixy mas aj nejaké tipy na profily?
Nikdy som ju nečítala 😂😂😂
Osobne by som odporúčala knihy od manželov Searsových, niektoré vyšli myslím aj v slovenčine .
Napisem co si spomeniem z sk a cz profilov a ono ked sa do toho zavrtas tak postupne objavis aj dalsie, ak bude treba 🙂 ak mas ig tak nevahaj,je to obrovska pomocka 👌
Moje porodni asistentka, lipirea blog, vasa laktacna konzultantka, fyzio kristy, simona lazzari, fyzio detem, pediatrie s laskou, pediater online, pediatricka denjas, mk life prvni pomoc detem (odporucam aj jej online kurzy), orl nejen pri deti, karolina baumgartner, doktorka z finska, nicole dula, wellbabing, detska fyzio mama, abc life sk, patricia laktacna konzultantka, michala pukalovic, the nurse for your babies, muj zazrak, detsky ergoterapeut, mddr veronika hlavacova, ocima detske fyzioterapeutky, nutrimamma cz, minispajz, spinkaj babo, lepsi spanok babatiek…
@anavixy ďakujem, si poklad 😊
Rado sa stalo 😊